Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - emme problemi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumemme problemi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esra-82 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 19
Mesajın Direkt Linki Konu: emme problemi
    Gönderim Zamanı: 05 Ara 2007 Saat 18:34
sevgili doktor hanım.benim 3 aylık bir kızım var. benim derdim durup dururken ögürmesi bazen emerkende yapıyor. geceleri uyurkende yapıyor. ama kusma yok sadece boş boş ögürüyor. ve bazen zorla emiyor sanki iki emiyor sonra memeyi itiyor sonra yine emiyor tekrar itiyor doyana kadar böyle devam ediyor sebebi ne olabilir bana yardım ederseniz cok sevinirim.
Yukarı Dön
emiralp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 797
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2007 Saat 22:32
benim cevabım ne kadar tatmin eder sizi bilemem ama ,benimde oğlum öyle yapıyordu.meme emerken öğürmesi ya süt fazla akıyordur ağzına yada memeyi bir anda çok fazla ağzına aldığından öğürebilir.oğlum hala çok acıktığında memeyi öyle bi ağzına açarak alıyorki anlatamam ve sonrasında büyük insan gibi öööö diye bi ses çıkarıyor.belki sizinkide bundandır.emerken dikkat edin bakalım sizindemi söylemi.sizin kzınız memeyle oyun oynamaya başlamış bile.bana göre emerken bırakıp tekrar emmeleri oyun geliyor onlara .ama çok tatlılar.allah güzel bişekilde büyütmeyi nasip etsin.güzel günler.
Yukarı Dön
ugurbitkisi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 52
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2007 Saat 23:07
benim kızım da aynı şakilde yapıyordu.doktorumuz sütten koku aldığını söyledi...ilk 4 ay lahana, soğan, sarımsak...vs.süte koku yapabilecek hiçbir şey yemedim...bir de inek sütü alerjisi çıktı...süt ve süt ürünleri de yiyemiyorum...onlardan da koku alıyormuş...deneyin bence...

Düzenleyen ugurbitkisi - 05 Ara 2007 Saat 23:08
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ara 2007 Saat 01:52
Merhaba...
Büyük olasılıkla emmeye başladıktan sonra mide kasılmalarını hissediyor ve öğürüyor. Devam ederse tetkik edilmesi gerekir. Bu konu benim uzmanlık alanım. BAna ulaşın. Sevgiler...
Yukarı Dön
esra-82 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 19
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2007 Saat 13:05
cok teşekkür ederim. birde eline emiyor buda midesini bulandırıyor olabilirmi cünkü sadece memeyi emerken degil geceleri uyurkende ögürüyor. bugün farkettim elini emdikten sonra genelde yapıyor birde bu elini emme problemini nasıl aşarız sagolun
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2007 Saat 09:28
Merhaba...
Olabilir gibi geliyor ifadenize dayanarak... Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.