Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - doğal antibiyotik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdoğal antibiyotik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
akasya2213 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 368
Mesajın Direkt Linki Konu: doğal antibiyotik
    Gönderim Zamanı: 28 Ara 2013 Saat 09:03
hocam merhaba;
1.çok sık hastalanan oğlumun bağışıklığını güçlendirmek için bana önerebileceğiniz bir şey var mı?kimileri kefir,boza gibi fermante ürünleri kimi multivitaminleri  öneriyor sizce işe yarar mı?
2.sizin ballı limon tarifiniz evimizin vazgeçilmezi hasta olmasak bile sık sık tüketiyoruz.fakat bir arkadaşımın doktoru aynen sizin karışımı tarif etmiş bir de içine sarımsağı önermiş.şöyle ki sarımsak limon ve bal karışımın doğal antibiyotik görevi gördüğünü ve özellikle ateşli hastalıklarda ateşin çıkmasını engellediğini söylemiş.

sormak istediğim ballı limonun içine koyacağım sarımsak 2 yaşındaki çocuğumun midesini rahatsız edermi?zira bana bile çoğu kez dokunur.kolaylıklar dilerim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 121442
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2013 Saat 18:17
1- Boyle sacma islerle ugrasmayin... Bagisikligin guclenmesi icin; ya hastalik gecireceksiniz, yada asi olacaksiniz. Bir de, ayrica; ilk 1 sene; Antibiyotik kullanmayacak ve cocuga "Steril" bakmayacaksiniz..Eski mailleri okuyun
2- Limonlu bali; 30 seneden beri soyluyorum, simdi mecbur kaldilar kabul etmeye, zira kimsenin bu aptal doktorlari taktigi yoktu. Ama bu seferde, " strateji" degistirdiler, bu sekilde, "igrenc" modifikasyonlarla, "Limonlu bali" icilemeyecek hale getirip, gene o sarlatan ilaclarini kullanmanizi saglamak istiyorlar..
SALAK bunlar... Maden "Sarimsak" antibiyotik, basit enfeksiyonlara bile antibiyotik yazacaklarina, Sarimsak kullansalar ya!!!!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Ara 2013 Saat 18:18
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.