Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - antideprasan ve emzirme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumantideprasan ve emzirme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gulsan38 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gulsan38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: antideprasan ve emzirme
    Gönderim Zamanı: 30 Mar 2014 Saat 00:38
hocam oğlum bir yaşında ve emiyor ek gıda çok az yiyor, esas besin anne sütü yani, psik. dr um depresyonda olduğumu söyledi, emzirmeyi bırakman lazım yoksa ilaç bebeğe zarar verir dedi, ne yapmamı önerirsiniz, sıkıntılarımı aşamıyorum, hırsımı çocuklarımdan çıkarır oldum, antideprasan ilaçlar bebeğe zarar verirmi gerçekten?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118957
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2014 Saat 01:12
Alacaginiz ilacin cinsine ve miktarina bagli...
Yukarı Dön
gulsan38 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gulsan38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2014 Saat 23:42
lustral 100 mg ( Sertralin içerikli )önermişti dr, ilk iki hafta yarım kullanırsınız sonra tüm kullanırsınız demişti, emzirirken bebeğe en az zararı dokunanlar hangileri hocam, gece yatmadan önce emzir sabaha kadar birdaha emzirme sabah kalkınca sütünü sağ çöpe at sonra gündüz emzirebilirsin diye tavsiyede bulunmuştu ama en çok gece emiyo oğlum zaten çok uyumuyo emzirmezsem hiç uyutamam... tavsiye edilen ilaç bebeğimi çok etkilermi yada ne gibi gelişmeler olursa ilacı bırakmalıyım hiç bilmiyorum emzirmeyi bırakmak istemiyorum hocam yardımcı olursanız sevinirim...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118957
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mar 2014 Saat 00:46
Kullanabilirsiniz, sutunuzu atmaniza da gerek yoktur... Gecen miktarlar, cok azdir ve simdiye kadar hicbir yan etki gosterilememistir.
Yukarı Dön
gulsan38 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gulsan38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mar 2014 Saat 08:36
sağolun hocam
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.