|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nis 2014 Saat 19:48 |
Kadir bey kizim 10 aylik ve 4 gundur grip iyi usutmus burnundan yesil sumuk akiyir devamli oksururkende cigeri sokuluyor sanki atesi olmadigi icin doktora goturmedim viraldir diye dusundum sizin soylediginiz gibi illiadin damla kullandim 3 gun serum fizyolojik ve cold- mix ama burnu git gide dahada tikandi acilacagi yere sut icemiyir su icemiyor gunluk 1 lt sut icen kizim 100 ml bile sut icemiyor acliktan gece gunduz agliyor bugun 4. Gun illiadini damlattim yine ama yine tikali herseyi denedim kac tup serum fizyolojik bitti tonimer babyde sıktim ama acilmiyor 2 gunde suzuldu ve isin kotusu ac biberonu gorunce saldiriyor alinca icince kusuyor Allah rizasi icin birsey soyleyin nasil acilir :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Serum fiz, ara ara Iliadin, ve ColdMix ile idare edeceksiniz... Acele etmeyin, hastalik esnasinda verilen kilolar, iyilestiginde, cok hizli bir sekilde geri alinir.
|
|
![]() |
|
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Kadir bey kizim az once aglsyarak uyandi atesi 38 derece agzinda koku var ve gozunu zor aciyor halsizlikten 3 gun oldu bi yandan iyilesecegine git gide perisanladi bugun ateste olunca kan tahlili yaptirmaya karar verdik bilmem dogru yapiyormuyuz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sonucunu bana yazin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Doktora gittik bogazini gosterdi doktor anjin olmus beyaz beyaz iltihap keseleri gordum augumentin verdi buyuk oglumda rahatsizlandi bugun atesi 39,5 hic dusmedi muhtemelen onada gecmistir dedi omada verdi augumentin 8 gun kullanacaz birde kizimin burnu tikali oldugu icin kongest verdi size danismadan vermek istemedim oksuruk surubu degil diyede belirtti..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN: Kongest surubu vermeyin..
10 aylik kiza: Aug..in200(70ml) gunde 2x1 olcek(5ml) verin. Abi 16 kilodan fazla sie: Aug..in400 (70ml) gunde2x1 olcek(5ml) verin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Abi 2 yasinda 12 kg 10 aylik kiz 10.700 gram cok tsk birde portakal suyuna antibitotik katilirmi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Augmentin grubunun tamami katilir.
Her ikisine de; Aug..in200 yeterlidir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|