|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
twinmother ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı twinmother
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haz 2014 Saat 13:32 |
İyi günler Kadir Bey,
2007 doğumlu oğlum hep ağızdan nefes alıyor.Burnundan nefes al dediğim de 1-2 nefes alıyor ama sanki hava yetmiyor gibi tekrar hemen ağızdan almaya başlıyor.Son 3 kıştır ciddi anlamda bir rahatsızlığımız olmadı.Grip bile bu kış bir defa geçirdi sadece. Geceleri horlaması var.Özellikle kışın dışarda biraz oynasın ,ağızdan nefes aldığından mıdır bilmem hemen kuru öksürük başlıyor. 4 yaş civarı dr. geniz etinin alınabileceğini ama bikaç sene daha beklemenin uygun olacağını söylemişti.Sizin geniz eti ile ilgili mesajlarınızı okudum o nedenle tekrar götürmedim dra,klasik hemen alalım diyecekler belli ki. Bizim bu durumda ne yapmamızı önerirsiniz,neden bu çocuk burnu tıkalı olmadığı halde burnundan hiç nefes almıyor ? Bu arada gelişimi de alt sınırda gidiyor.20 kilo,116cm civarı.
|
|
eftalya
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sabirli olun, bu yas grubunda, her cocuk az veya cok boyle bir donemi geciriyor..
1.5cm boyu kisa, 1.9kg kilo eksigi var. Gunluk sutu;600ml den az olmasin. |
|
![]() |
|
twinmother ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı twinmother
Teşekkür ederim Kadir Bey,
Peki bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Bu durumun oğluma ileriye dönük bir zararı olur mu?Kaç yaşına kadar düzelmezse, yapılması gereken bişey var mı? Sayenizde 3 çocuğumu gereksiz ilaç vermeden büyütüyorum ,hatta 4 yaşındaki kızımın gözyaşı kanalı tıkanıklığı ,verdiğiniz tedavi sayesinde ameliyata gerek kalmadan düzeldi.Size ne kadar teşekkür etsem az,başımızdan eksik olmayın inşallah🙏🙏 |
|
eftalya
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119098 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dedigim gibi, HER COCUK boyle bir devreyi gecirir..Sabirli olun, benim anlattiklarim disinda bir sey uygulamayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|