|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
amara ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Tem 2014 Saat 00:06 |
Kadir Bey merhabalar.genel bilginize sığınarak bir konuda yardımınızı rica edeceğim.bugün 15.ayına giren ikiz kızlarımdan biri kaşla göz arasında bir tane meyve suyu şişesinin üstüne düştü.yanağının sol iç kısmı azıcık kanadı zaten kendisi de çok şiddetli ağlamadı.ucuz atlattık deyip epey rahatladım ama üstteki kesici dişlerinden birinin ucundan kırıldığını farkettim.testere gibi olmuş.sallanıp sallanmadığını anlamak için dokundum ama pek bir şey farkedemedim. benim endişem dişin o darbe ve kırılmayla hassaslaşıp çürümesi( yeğenimde öyle olmuştu )diş tabletini kullanıyorum düzenli olarak.ve belki ilginç değil ama benim kızımın diş uçları daha ince gibiydi zaten.size onu soracaktım ama abes olur diye de sormamıştım.
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EGER; dis yerinde ise, bir sey yapmayin. En kotu ihtimal ile, dis koku kopmus olabilir. Bu durumdada, sadece, disin rengi koyulasir o kadar.
|
|
![]() |
|
amara ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim degerli aciklamaniz icin.evet dis yerinde duruyor sadece ucundan kirilmasi var.ben dokundugumda kizim tepki vermiyor hatta beni isiriyor.bir sey olsaydi bunlari yapamazdi sanirim.iyiki varsiniz hocam
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|