|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kas 2014 Saat 15:33 |
Merhaba hocam. ...
Gecen hafta 14 aylik oglumun el ayak ağız hastalığını sayenizde atlatmıştik. Dökünütler kurumaya başladı. . Ancak el ayak ağız hastalıği öncesinde de var olan öksürüğü bir buçuk aydır geçmedi. .başlarda balgamlı olan öksürüğü artık çatır çatır sesler çıkaran ve öksürük sonrası inleyen bi hal aldi.. cok yoruluyor ve göğsünü agritiyor sanırım. . Daha önceki yazilarinizda perebron şurup onermistiniz.boyle kuru öksürükte de uygun olur mu. .. balgami gecen hafta hep söktü ama öksürük bitmedi. ... .... sizin tavziyelerinizi xaten hep yapıyorum ama geçmedi hic... ne yapmalıyım.. cok cani acıyor artık. . Düzenleyen esra_kocabiyik - 27 Kas 2014 Saat 15:56 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Perebron, denenebilir. Gereksiz verilmis olsa bile bir zarari olmaz.
|
|
![]() |
|
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Hocam ne kadar vermeliyim die prospektuse bakim dedim de 2 yas altındaki çocuklarda halusulasyona sebep oldugu icin kullanılması uygun değildir yazio..oğlum 14 aylik...kullanmamalimiyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gunde; 3xyarim olcek (2.5ml) TOK KARNINA verirseniz, olmaz... Ac karnina alindiginda, buyuklerde bile olur. Bu yuzden, ( kalici bir zarari yoktur ama) cok SART OLMADIKCA, kullanmayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Hocam, iki gün perebron u kullandik..ama öksürük yine gal değiştirdi. .. cigerlerinden gelen ekolu hale döndü. . Genel durumu iyi ama öksürük tutunca uzun süre öksürüyor. . Ve en son artık nefessiz kalır gibi oluyor. ..astimli bi tanidigim var da onun öksürüğü gibi çıkıyor sesi..
çok uzun sürdü bu öksürük durumu ve hergün farklı hale geliyor. .. astima filan doncek die korkuyorum. ... 14 aylik. ..
Düzenleyen esra_kocabiyik - 01 Ara 2014 Saat 20:46 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Atesi olmuyorsa, hicbir ilaci vermeyin. Sadece: Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix kullanin... Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Hocam bir yıldır sizi ve eski yazılarınızı takip edip okumaya çalışıyorum zaten... abisi anaokuluna başladığı için iki kis boyle surecek biliyorum. .. ama cok zorlandığı için öksürürken size sorup yardım almak istedim...
Abisi de öksürüyor ama ufak olan kadar kötü değil durumu. .. sıkıştim kaldım öksürükler arasinda... dedigim gibi birsey olabilirmi hocam... öksürüklu hastaliklar sonrası ciğerler yipranip aatim filan olabilir mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" öksürüklu hastaliklar sonrası ciğerler yipranip aatim filan olabilir mi? "
Boylesine muhtesem(!) bir ILIM, bir tek Turk Cocuk doktorlarina mahsustur. Bir insan; Astim olacaksa, olur, hicbir tedavi bunu ONLEYEMEZ... Bir insan, Astim olmayacaksa, ne yaparsaniz yapin; Astim OLMAZ... Bir tek; Turk Cocuk doktorlarinin, ilaclarla yarattiklari astimlar zaman icinde iylesirler, hakiki Astim, ASLA iyilesmez, hayat boyu, Krizler seklinde kendini gosterir... Bizde; her oksurene, Astim veya Bronsiolit denildiginden, halkta da, boyle sacma dusuncelerin gelismesi NORMALDIR... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Ara 2014 Saat 22:19 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|