|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
nilaysarisaman ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ara 2014 Saat 01:50 |
Hocam merhaba,
az önce garip bir olay yaşadık, 4,5 yaşındaki kızım mızmızlayarak uyumuştu 2saat kadr sora bir ağlamayla uyandık hemen gittim odasına elini oynatamıyor gibiydi uyuştuğu için ağlıyor sanıp yerime döndüm sonra daha çok ağlamaya başladı eşimle koştuk ve ışığına bakıp ağlıyordu, ve iki eli de boşta gibiydi tutmuyordu bacakları da.. kısa birsüre sonra geçti yokbirşey annecim diyerek normal birşekilde ağlamaya başladı..bu bir hastalık belirtisi olabilir mi çok korktuk..çok sağolunnnn |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ruya gormustur... Tekrarlarsa, 5 gece yatmadan evvel 1 olcek Atarax icirin.
|
|
![]() |
|
nilaysarisaman ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Hocam tekrar merhaba, kızımın kreşte 2.yılı.. ilaçsız ilerliyoruz ancak 2.5 aydır öksürüyor.. 3gündür dili içeri girmedi hele bir akşam hiç uyumadık..dün gece hiç öksürmemişti ancak bgn ben isteyim ve hep öksürüyormuş.. annem arıyor ve işkence yapıyorsun diyor. . Ateş yok sadece öksürük Bricanyl veya perebron vermelimiyim ne dersiniz?? Dr.a götür diyor:)) 2ayı geçiyorsa öksürük alerji de ndir
. Kan testi yaptır alerji için diyor toz vs. çok teşekkür ler |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Bir kaşık bricanyl ekspektora vermişler.. bir yıldır ilk ilacı
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakin ha!!. Gereksiz yere; Daha cok oksurecek..
Allerjik filan degil, uyduruyor... Turk Cocuk doktorlari Grip nedir bilmezler ve Grip teshis etmemeye yeminlidirler.. Onlar her bir halta Allerji derler... Siz sadece benim dediklerimi yapin... Gerek varki, COCUK OKSURUYOR... Vucuttan dahami iyi bileceksiniz... Oksuruk, vucudun savunmasidir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Elimde telefon hep yanıtınızı bekliyorum. .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Hocam sanırım aynı anda yazdık
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|