|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
reson ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 May 2015 Saat 09:24 |
kadir bey merhaba 1 gun once oglumun kulak agrisi ve mide bulantisi kusma ates sikayetleri vardi.forumdan sizin tavsiyelerinizi yapmak ve ilaclari yazdirmak icin dr agoturdum. klam.. kulak damlasi zinco vitamin verdi tabii yazdiramadim bactr surup ve illiadin damla aldim. suruba basladim 2x2 .bugun daha iyi cok sukur. illiadini simdi mi vermeliyim antibiyotik bitincemi.forumda bu konuda mesaj bulamadim.oglum 7.5 yasinda 23 kg. kadir bey mide bulantisi ve kusma oldugunda yemediginden 1-2 kilo kaybi oluyor.bulanti kusma icin onleyici ne kullanmaliyim onerirmisiniz. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak agrisi oldugunda; Iliadin'i kullanin...
Sirf bir doktorun; "kulagi kizarik" demesi ile Iliadin baslamayin. Kusma cok olursa; Emedur100 fitil kullanin. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
reson ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam oglum son mesajdan sonra duzelmisti. birgun once havuza girdi.gene kulak agrisi basladi.kulagina dokundurmuyor. illiadin basladik, agrisi azaldi ancak kulagina gene el degdirmiyor
bu sefer agiz kokusuda var.atesi yok ama bitkin. ne yapmam gerekir |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
ONCE; ates olacak, agiz kokusu ve dil pasi sonra degerlendirilecek.. Iliadin'e devam.
|
|
![]() |
|
ķadir bey merhaba oglum 8 yasinda,2 gun once ateslendi badencikleri dogustan buyuk, ve hastalanmalarinda dahada buyuyor. kendini idare edemeyince dolven verdim.atesi dustu.sonra doktora goturduk, augmentin 400 ve bogaz spreyi verdi.ates dilde pas ve kotu nefes kokusu da oldugundan augmentine basladim.gun icinde yemek yememisti suruptan oncede tok karnina olsun diye ayran ve pide yedirdim.ama gece kustu.kusarken agzindan kan da geldi.boyle balgamli gibi ama net kandi.tekrar dr ye goturdum.tahlil yapildi serum takildi.tahlil sonuclari asagida.dr bogaz enf ile iye ninde oldugunu soyledi ve antibiyotigi degisti.zinnat 250 ve illiadin damla verdi.ancak sehrimizde zinnat yok.ne yapmam gerekir.oglum suan dune gore daha iyi ara ara burun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Palavra!!! Erkek cocuklarda; IYE olmaz... Idrar tahliline bir daha bakin, IYE oldugunda; "NITRIT" (+) olur. Oyle Turk doktorlarinin uydurdugu gibi, idrarda 3-5 Lokosit goruldu diye, IYE teshisi konmaz.. Agida pis koku ve dil uzerinde kalin, kirli-beyaz pas tabakasi yoksa, sakin antibiyotik vermeyin. Eski mailleri okuyun... O keriz doktora da erkek cocuklarada IYE olmadigini soyleyin. Gitsinde bir kitap okusun.
|
|
![]() |
|
kadir bey oglum suan daha iyi.sadece ser fizy ve illiadin kullaniyoruz.burun akintisi var grip gibi ve genzi tikali. tahlil sonuclarini aldim hastaneden.
mon# 0.86 h pct 0.205 h neu% 71.5 h lymph% 19.7 l lokosit 12 h wbc 10.44 acil crp 9.25 h wbc ye bakarak antibiyotik kullanmadik.(ilk gunki verdigimiz 1 olcekten baska.) nitrit negatif suan tek sıkıntımız iri bademcik yuzunden uykuda özellikle grip zamanlarinda kesik kesik nefes alma. Sağlıklı oldugu donemlerde horlama yada zor nefes alma gibi şikayetleri yok.yilda 1 yada 2 defa bu sekilde rahatsizlaniyor. dogumda cigerlerine su kactigi icin antibiyotik tedavisi gordu.2 aylikken de cift tarafli fitik ameliyati gecirdi. bademcik ameliyati yaptirmak da istemiyorum. bundan baska bir oneriniz olurmu |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
IYE; kesinlikle YOK!!! Grip geciriyor, sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|