|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
spancm
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Alt ıslatmaGönderim Zamanı: 30 Haz 2015 Saat 12:49 |
|
Hocam merhaba 4.5 yasinda ki ikiz esi oglum son zamanlarda geceleri altini islatmaya basladi..gunduzleri de sık tuvalete gidiyor ama gece bazen 3 veya 4 kez islatiyor..bazen uyanip tuvalete gidiyor bazen de yaparken fark edip yarisinda kalkiyor.yaz geldi cok sivi tuketimi oldugunu dusunuyorum ama doktorla gorustum idrar tetkiki ve kulturu bir de aclik kan sekeri bakalim dedi ama herhangi baska sikayetimiz olmadigi icin yaptirmadim onlari..aklim da karimadi degil tabi..sizin fikriniz cok onemli hocam.bu arada boyu110 cm kilosu 18.5.
Düzenleyen spancm - 30 Haz 2015 Saat 12:49 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haz 2015 Saat 19:30 |
|
1- Iyiki o aptalin sacmaliklarina kanmamissiniz.. Erkeklerde IYE olmaz. Istisnasi; ya "kirli sonda" ile doktor bulastiracak, yada cocuk agir Sepsis gecirecek, kana karisan mikroplar kan yolu ile bobreklerden asagi suzulecek, oyle!!
2- Aman dikkat edin, Turkiye'de, doktorlar; WBC yuksek olunca, ailelere; "Cocugunuzun kaninda mikrop var" derler, sakin bu yalana kanmayin. O doktorlar, daha "Enfeksiyon" ile "sepsis" in farkini bile bilmezler. 3- Gece isemeleri devame derse; "Minirin sprey", aksamlari burun deliklerine birer "fis" yapin ve kutuyu bitirin. 3 gunde iylesti diye ilaci birakmayin. 1 hafta ara verin, bu arada tekrar iserse, gene ilaca baslayin. Eski mailleri okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Haz 2015 Saat 19:31 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|