|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
elif2 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 352 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2015 Saat 23:23 |
Merhaba Hocam.
Kızım 9 yaşında,kulak ağrısından dolayı illiadin kullandım 3 gün,ateş eklenince bactrimde başladım,bactrimden birkaç saat sonra,sırtının ortasında ve omuz başında çocuk eli kadar kaşıntılı kızarıklık oldu,ne yapayım? 1.5 ölçek vermiştim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tek olarak; madalyon tarzinda dokuntu oldu ise, "Sulfonamid" allerjisidir, Bactrim'i kesin.
|
|
![]() |
|
elif2 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 352 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler Hocam,birdaha vermedim.İbufen veriyorum,özellikle sabah çok ağrısı oluyor yinede.çenesinii oynattırıyorum,sakız çiğnetiyorum.İbufen etkisi geçince tekrar başlıyor.Akıntı yok.dokundurtmuyor.Eklemem gereken birşey varmı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin, Ibufen yeterlidir. Ara ara kisa sureli sicak tatbiki de iyi gelir. Devamli yapmayin. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Çocuk doktoruna baktırdım Hocam,,orta kulak değil,dış kulak dedi,iğne yazdı,ilk dozu orada yapmak istedi,yaptırmadım.Ağrı kesici ve illiadin devam ediyorum,zonkluyor diyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN HA!! sozum ona, illaki "farkli" bir teshisde bulunacak!.
Dis kulakta abse oldugunda, kulak kepcesi yer degistirir; one ve yana dogru itilir. |
|
![]() |
|
Siz öyle yazınca benimde akşam dikkatimi çekti Hocam,kulak kepçesi,ağrımayan kulağına göre daha büyük .KBB ye gittim,apseyi bende gördüm ekranda,oda zaten dış kulak dedi.Ama sipragut,eczanede bulamadığım bir kulak damlası daha ve ibufen yazmış.Sizin cevabınızı görmeden başlamıyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Damlalarla olmaz!!! Amoklavin400, gunde: 2x1.5 olcek(7.5ml) verin, siseyi bitirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|