Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kadir Bey cok uzgunum(emzirme)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKadir Bey cok uzgunum(emzirme)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
asyabasak Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 43
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asyabasak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kadir Bey cok uzgunum(emzirme)
    Gönderim Zamanı: 26 Ara 2016 Saat 05:08
İyi Sabahlar Kadir Bey

21 aralık tarihinde 3780 gr 52 cm bi oglum oldu. 2. evladım. İlki 7 yaşında ve sizin önerilerinizile buyumus hiç antibiyotık kullanmaya gerek kalmadan bu yasa gelmiş bir kızım var. Tsşk ederim

benim sorum oglum için. sezeryanla dogum yaptım bu nedenle sütüm 3. gunun sabahında geldi. bu sure içinde hastanede ogluma şırıngayla mama verildi. şimdı oglum mememden st almayı reddediyor. uzunca süre iantlaştım ancak artık dayanamadım sütümü sagıp şırıngayla besledim. mememi asla kabul etmiyor. önceden agzına alıp duruyordu. ben sıkıştırdıkça şimdi almıyor bile.. tekrar kabul eder mi ve ne yapmalıyım. şuanda yeterli beslendiğini dşünmüyorum çünkü kaka sayısı 2..  perişanhissediyorum kendimi. eksik.. abartmıyorum sizden baskasına guvenmiyorum.  nolur bana yardımcı olun yalvarıyorum.. ben na yapayım düzelir mii.. beni burda yönşendirebileceğiniz bir dr var mı.. 
cok tşk ediyorum
güzel kızım benim
Yukarı Dön
asyabasak Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 43
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı asyabasak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ara 2016 Saat 05:10
bu arada şuan için oglum saaat 11 de besledim uyudu halen aralıksız uyuyor. hiç uyanmadı. 
güzel kızım benim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118871
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ara 2016 Saat 19:28
Bebek ac kaldiginda kakalari; Sert ve top-top olur.
Hardal kivaminda ve Altin sarisi renkte kaka yaptigi surece, iyi besleniyor demektir.
( Yesil kaka yaparsa, fazla yiyor demektir)
Meme almiyor diyebilmek icin daha cok erken. Meme teklif etmeye devam edin. Her beslenmeden once,
anne memesini verin, arkadan sagilmis anne sutunu verin.  

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.