Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - iştahsızlık ve aşı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumiştahsızlık ve aşı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
edeede Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Konu: iştahsızlık ve aşı
    Gönderim Zamanı: 25 Şub 2008 Saat 11:11

merhaba Benal Hanım,

kızım şu an 9 ay 20 günlük,
1. iştahı eskisi gibi geğil,sabah kahvaltısında sadece meyve yiyor,öğle yemeği yarım su bardağı civarında yiyor,ikindi öğünü(yoğurt)kalkmış durumda...en iyi yatmadan önce muhallebi yiyor...gündüz yemeklerin üzerine emziriyorum.gecede 2 defa.şu an altta 2 diş var,diğerleri gelmek üzere...ben bu durumu dişe bağlıyorum ama acaba beslenmesinde bir yanlış mı yapıyorum,değerlendirirseniz sevinirim,
2. 1 yaşında kkk ve su çiçeği aşımız var,bu kkk aşısı sağlık ocağındaki ile doktorun vuracağı aynı aşımıdır,yoksa karma aşı gibi bir fark söz konusumudur.ayrıca internetten araştırmama rağmen bulamadım,her iki aşının ortalama fiyatı hakkında bir bilginiz var mı?
 CEVAPLARINIZ İÇN ÇOK TEŞEKKÜRLER..
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2008 Saat 12:52
Merhaba...
1. İştah 6-12 ay arasında oldukça azalır. Bu doğal bir gelişim sürecidir. yemekelrin üzerine emzirriseniz ek besinleri sürekli reddeder. Sonrasında anne sütü geleceğini bilir. Az da yese emzirmeyin. İki saat geçsin sonra emzirin.
2.Kızamık kabakulak kızamıkçık aşılarının karmasıdır. Fiyatını bilmiyorum. Sağlık ocaklarında bu aşı yapılıyor mu? Emin değilim. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.