|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
cemre12 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şub 2017 Saat 21:33 |
Hocam merhaba 4 yas 10 aylik kizim sabah ateslendi dili kirmizi viral diye dusundum. bacagi da agriyordu ust baldiri.. basamadi uzerine. 1 olcek dolven verdim agrisi icin.aksama dogru atesi yukseldi.mudahele etmedim cok asiri yukselmedi.bir anda kasinmaya basladi ayak uzeri bacaginin agriyan yerinde ince ince sık kirmizi dokuntu olustu(avuc ici genisliginde yayildi).atesi dustu kasinti var.bacagimin acisi gecti bir anda dedi.bu dokuntu hastaliga bagli bir dokuntumu yoksa sabah verdigim dolven alerji yapmis olabilir mi tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim gonderebilirmisiniz.. Dolven allerjisi; ben duymadim... Dokuntuler kisa surelerde yer degistiriyorsa, Allerji'dir.
|
|
![]() |
|
cemre12 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Hocam bastirinca yok oluyor kasintili gezici degil bacaginda da var..farkli bi gida da yemedigi icin dolvenden suphelendim.ilk defa kullandik hep pedifen icerdi.
Düzenleyen cemre12 - 25 Şub 2017 Saat 02:16 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Pedifen ve Dolven, ayni ilac... Hastalik dokuntusu degil, dokuntu kaybolana kadar , gunde:1 defa Zyrtec surup 1 olcek(5ml) verin.
|
|
![]() |
|
Hocam bu sabah kalktiginda yuzu haric butun vucuduna yayilmis.surubu verdim.devam edeyim mi suruba.hafif atesi de var.hastaliga bagli olabilir mi
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dokuntu kaybolana kadar Zyrtec verin, bir defalikda Andazol 2 olcek(20ml) icirin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|