Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik Öncesi Dönem
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hamilelik belirtileri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHamilelik belirtileri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duysal08 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 76
Mesajın Direkt Linki Konu: Hamilelik belirtileri
    Gönderim Zamanı: 16 Mar 2008 Saat 11:59
Merhaba arkadaşlar,
Hamilelik belirtileri ne kadar önce başlar Cool
Şu bildik belirtiler dışında farklı deneyimler yaşayan anneler deneyimlerini bizlerle paylaşırlarsa sevinirim...
Hepinize kucak dolusu sevgiler...Clown
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2008 Saat 17:50
canım valla ben,im ki tabi en önce miide bulantı ve kusmayla başladıDeadDeadDeadzaten dr. gittiğimde 3 haftalık hanile olduğumu öğrendim normalde idrar testi yapılıp 1. ayda belli olur ama benim bulantım çok erken başladığı için kan testind çıktı  ve dokuz ay boyunca kustumDeadDeadDeadDead

neyse farklı deneyim demişsin benimkini,n farklılığı çok aşırı şekilde eklem yerler,m ağrımaya başladı öle çok ağırıyoduki dayanamıyodum ..diz kapaklarım ayak ve el bileklerim vede kol dirseklerim ben başka kimseden duymamıştım bunu hiç ve dah ilk ayımda başladı bu dr. çok fazla kalsiyum eksikliği var dmiş ayrıca kalsiyum hap vermişti..

umarım sende en yakın zamanda anne olursun ve burda bizlerle paylaşırsın bu tatlı ağrılarıBig%20smile
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2008 Saat 19:17
benim ilk iştahım çok açımıştı herşeyi canım çekiyordu ve göğüslerimde aşırı bir hassaslık olmuştu ve hafif acıyordu sonra malum bulantılar ve günüm geçti tahlil yapınca hamile olduğumu öğrendim iki hamileliğimde de ilk 4 ay kabus yaşadım resmen su bile içemedim kusmaktan DisapproveDisapprove
hamile olduğundan mı şüphe ediyorsun ?
Yukarı Dön
duysal08 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2008 Saat 21:03
Biz artık istiyoruz o yüzden olabilir diye düşünüyorum, benimde göğüslerimde çok fazla acı ve hassasiyet başladı ( ama bunu günüm gelmeden öncede yaşıyoduım şimdi biraz erken başladı) (iştahım zaten bi kaç zamandır baya açık Embarrassed ) daha çok yeni ama, belki; ne biliyim şimdiden bi şey söylemekte istemiyorum aslında.
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2008 Saat 21:32
ayy canım hadi hayırlısı Approveistiyorsanız eğer inş. en kısa zamanda hamile kalırsınTonguehatta belki hamilesindirdeBig%20smilegörünmedin dimi doktora?
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
duysal08 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2008 Saat 21:43
Benim hüsnü kuruntum olma olasılığıda çok yüksek ama Embarrassed
Daha gecikme falan olmadığı için gitmedim doktora. Kesin belli olsun sizlerden İstanbul Avr. yakası için doktor ve hastane önerilerinizide rica edeceğim Clown
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2008 Saat 21:58
tamam canım inşallah hamilesindir değilsende hiç canını sıkma inş.en yakın zamanda olursunClown

istanbullu arkadaşlar bakarsa buraya sana yardımcı olucaaklardırClown

bak ben takip etçem burdn seni heeLOLLOLgelişmeleri bildir habersiz bırakma olurmuClown
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2008 Saat 22:02

hakkında hayırlısı olsun duysalcığım .istiyorsan inşallah hamilesindir ..ne güzel foruma bir hamiş daha gelirve bebişi kucaklarızz ..LOLhamile olduğun kesin olduğunda tavisye ederim sana doktorumu Clown 

Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.