|
Burun spreyi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Evlatkokusu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2017 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evlatkokusu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haz 2019 Saat 02:00 |
Kadir hocam kızım 2 buçuk yaşında burun etleri bayağı şişti için nefes alamıyordu sürekli bir hırıltı doktorumuz fliksonase 50 mcg burun spreyi verdi sabah akşam sıkılacak dedi çıkamadığım için yattığımda sıktım uyurken ben de gelmiyor zannettim boş bastım gibi geldi yanlışlıkla iki üç kere sıktım reçetesine baktığın zaman da bir dozdan fazlasını açılmasın yazıyor burunda nasıl temizleyeceğim uyurken bilmiyorum tedirgin oldum hocam bir zarar verirmi çocuğa lütfen cvp verin hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118782 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Serum Fız damlatın..
Flıxotıde KORTIZONDUR.. Sagladıgı sahte ıyılık halı ıle sızı aldatıp, başınıza buyuk ısler acacak, bır daha doktorlardan cıkamayacaksınız.. 5 gun Ilıadın damla kullanın.. Hiçmi yazılarımı okumadınız??? |
|
![]() |
|
Evlatkokusu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2017 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evlatkokusu
Uyuyordu hocam oyuzden yikayamadim kulak çöpü ile temizledim zaten öncesinde üç gün iliadin kullandık sonra iki üç gündür ilk defa verdim bu flizaonase hocam muadili herhalde kortizon zarar verirmi iki üç defa sıkmış bulundum yanlışlıkla sıkılması diye bir daha asla kullanmiycam attım ama korktum çocuğa zararı olur mu sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118782 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Flixotide; kortizon etkisi ile, sahte bır ıyılık hali verir. sakın ona aldanmayın..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|