|
Göz enfeksiyonu ve geçmeyen öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Musiroz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ara 2019 Saat 20:25 |
Merhabalar Kadir bey oğlumun 1 ayı geçkin balgamlı öksürüğü var gün için de tek tül sabahları yoğun balgamlı öksürüyor 10 gündür de ilk gün gözü göz pınarının ordan çapak kalıplaşıp kapanmıştı kızarık birde şişti sonrasında temizleme yaptım iki güne geçti ama sonrasında diğer gözü oldu gün içinde çapak yok bazen hafif kızarıklık oluyor gece dem sabaha sabah kalktığında çok hafif kirpik diplerinde kuru şekilde çapak oluyor 14 gündür temizleme yapıyorum çay ve serum fizyolojikle ama iyileşme yok tobrased aldım bugün sizin tavsiyenize göre kullanılan yada kullanmıcam.uzun sürdüğü içinde korkuyorum gözü zarar görür DİE doktora gitmekten daha da çok korkuyorum.gereksiz biseyler yapılır DİE.tavsiyenizi bekliyorum gözümüzdeki durum viral mi alerjik mi bakteriyel bi durum mu sevgiler
|
|
ozlemusiraç
|
|
![]() |
|
Musiroz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu arada oğlum 5,5 yaşında belki yaşa göre yorumlarsınız
|
|
ozlemusiraç
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor, doktorlardan uzak durun. Tobrased kullanin. Gerekirse, beraberinde Iliadin burun damlasini da kullanin.. Bu konuda yazilanlari okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam şimdide gece ateşlendik Konya’ya seyahate çıkmıştık havasından mi bilemiyorum hastalandık gece ateşlendik ilaçla değil ama ılık kompreks yaparak düşütü ateşi gün içinde de ateşlendi hiç müdahale etmedik yolculuk esnasındaydık eve geldik yine düşmedi 38,1 i geçmedi ölçüm yaptıklarımızda günün yarısı ve gece böyle devam edince gece calpol verdik sonrasında ateşi düştü gün içinde iyiydi ama bugün akşam üzeri yine ateş çıktı ve stabil 37,5 38 inip çıkıyor.hali hazırda öksürüğümüz vardı biraz daha ilerledi gün içindedir sık sık balgamlı öksürüyor.ateşi iki günü buldu doktora gidip kan tahlili yaptırmalımıyım 1,5 Aydın öksürüğümüz var göğüse inmiş ateş ondan olmuş olabilir mi ama solunumda sıkıntımız yok ateşlenince uykuda inşiyor sadece.hırıştı vs yok bilemedim
|
|
ozlemusiraç
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Ates ile ugrasmayin.. Ates ile ilgili makaleleri yazarlar kismindan okuyun. 2- Ates+Koku+Pas degerlendirmesini hala ogrenmediniz mi?? Ogrenin ve uygulayin. 3- Bildigin Grip! Goguse filan inmis bir durum yok.. Turk doktorlarinin verdigi ilaclari kullanirsaniz, o zaman goguse iner.. Sahtekarligin 3 Safhasi yazilarimi da okuyun.. Bu pustluklari iyi ogrenin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Ara 2019 Saat 20:19 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|