Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızımın yüzünde çıkan kırmızılar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

kızımın yüzünde çıkan kırmızılar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatma8266 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 422
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fatma8266 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kızımın yüzünde çıkan kırmızılar
    Gönderim Zamanı: 31 Ara 2019 Saat 09:38

Hocam merhaba en son 13 aralık tarihinde farklı bir konu başlığından görüşmüştük, 

21 aylık kızımın kızarıklıkları için Ya "sinek isirigi" yada bir cilt hastaligi. 1-2 hafta bekleyin derim. Sinek isirigi ise, kendiliginden kaybolur.  geçmezse cildiye doktoru görsün... demiştiniz.

cildiye doktoruna götürdüm alerjisi var deriden ve kandan alerji testi yapmamız lazım dedi bende kabul etmedim, pahalı bir kozmetik krem (must...) yazıp gönderdi, hocam alnındakileri kaşıyıp kanatıyor yani kaşıyınca ordan hemen damla şeklinde kan yükseliyor en son göz kapağında da bişey çıktı resimleri ekliyorum hocam bu neden olabilir ve ne yapmamız gerekir. saygılar

NOT: Kızımın atopik egzeması var ve bu aralar aşırı derecede alevlendi. (hocam yemin ederim ki serin tutuyorum üzerini bizimki kadar giydiriyorum)

Düzenleyen fatma8266 - 06 Oca 2020 Saat 09:03
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fatma8266 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2019 Saat 16:39
Hocam ultralan krem bulduk ama pomad yok. Krem olurmu
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118370
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2019 Saat 21:38
Yuh yani!!  Cidden cok cahil bir Cildiyeci bulmussunuz..
1- Allerjinin hicbir turu bu sekil dokuntu yapmaz... Ama ne yapacaksiniz ki, Turk doktorlari: Astim, Allerji 
ve Reflu'den baska hastalik ismi bilmezler.. Bu hastaliklarla ilgili bildikleri bir sey de yoktur, sadec isimleri bilirler. 
Her oksurene; Astim, Her dokuntuye; Allerji derler.. (Bugun Turkiye'de Uyuz salgini varsa, bunun basilica
 sebebi; Uyuz hastaligina bile Allerji diyen doktorlar yuzundendir.) Birde her kusana; Reflu derler. 
2- yuzundeki dokuntulere, bir kulak cubugu ile, gunde:2x1 Batticon surun.
3- Goz kapaginda, arpacik var, bir sarimsagin sivri ucunu kesin ve islak yuzeyini Arpacik uzerine 2-3 
defa degdirin. 

Ultralan in hicbir turune gerek yok. 

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fatma8266 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2020 Saat 23:35
Hocam egzemasi icin yuzune ve boynuna hipocort surebilir miyiz. Gecirdigi emv virusu ve karaciger enzimleri Ile ilgili bir sakincasi olur mu? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2020 Saat 02:54
Hipokort, gerekiyorsa surebilirsiniz.
EBV yani; Enfeksiyoz Mononukleoz, hicbir dokuda, hicbir KALICI hasar birakmaz..
Hastalik esnasinda, Karacigerde ve Dalakta buyumeler olabilir, AST ve ALT yukselebilir ama bunlarin 
tamami gecicidir.
Sakin Turk doktorlarinin bunlarla sizi korkutmalarina yer vermeyin. 

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fatma8266 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2020 Saat 18:47
Hocam yuzunde ve boynundaki kasinti kabarma pul pul Ile birlikte gozleri De aglamis gibi sisiyor göz kuyruklari kizariyor neden olabilir 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fatma8266 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2020 Saat 19:23

Sabah bi uyandik yuzu boynu kulaklari bu sekilde ve gozleri gunlerce uyumamis gibi șiș olmus hocam

Düzenleyen fatma8266 - 06 Oca 2020 Saat 09:05
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2020 Saat 19:27
Terlemis, birde ustunu cok orttu iseniz, bu sekilde "isilik" dokerler.
Guzel bir sicak banyo yaptirin, gecer. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.