|
İnatçı ateş+ crp/wbc yüksekliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
fundagc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2020 Saat 00:26 |
Hocam merhaba, 6.5 yaşındaki kızım 2 hafta önce ateşlendi bir kaç güne toparladı. Oral yolla ilaç içmediğinden novalgin damla dışında bir şey vermedim. 1 günlük iyilik halinden sonra tekrar ateşlendi, ve yaklaşık 10-11 gündür bir iyi bir kötü. Ateşleniyor, düşüyor, tekrar çıkıyor. Burun akıntısı da var. Halsizlik, iştah kaybı ve baş ağrısı oluyor ateşlenince. Evdeki ateş ölçer ile genelde en fazla 38,5 ateş oldu. Bugün de kötüleşince acile gittik, orada 39 ölçtüler ateşi. Novalgin iğne yapıp ateş düşünce kan aldılar. Crp: 132,7 wbc: 16,2 Ly%: 13,6
İlk kez böylesine müzminleşti hastalık, sizi okuyarak bu yaşa getirdim. Ama dediler ki crp yüksek antibiyotik iğne 3x1 başlayalım; düşmezse yatış bile gerekebilir çok yüksek bir değer. Ama kulak ve boğazda bi sorun yok. Ben enflamasyondan da bu kadar artmış olamaz mı dedim, bu beklenilenin üstnde dedi crp için. İpnr yaptıracakken başka bi dr çocuk uzmanı görmeden, odağı bilmeden antibiyotik vermeyelim dedi gönderdi. Sizin yorumuz nedir hocam? Çok uzun oldu ama tedirgin etti ilk kez bir hastalık bu kadar uzayınca. Sevgiler, Allah sizden razı olsun 🙏 |
|
![]() |
|
fundagc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.hizliresim.com/r0rQlN
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlara bos verin!! Goruyorsunuz degilmi; CRP'yi nasil da sahtekarlik araci olarak kullaniyorlar!! Niye yazilarimi okumadiniz?? Niye; Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi olmadiginda, Antibiyotik gerekmedigini ogrenmediniz?? Gene de ucuz kurtulmus sayilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Hocam okumaz mıyım? Dili beyaz ama ben kokudan emin olamadım. 2 hafta düşmeyince ateş, tahlil için gittin doktora.. Viral mi sizce? Eğer öyleyse, 2 haftada geçmez miydi? Teşekkürler 🙏
|
|
![]() |
|
Sizden öğrendklerimle hep sürekli diline bakıyorum, pas gibi renkli değil ama beyaz bir tabaka oluyor.. iyi olduğunda dili de düzeliyor gibi, ateşlenince yine beyaz ve noktacıklı üstü.
Allah razı olsun tekrardan hocam 💐 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|