|
anjiyo |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kader
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: anjiyoGönderim Zamanı: 16 Eki 2020 Saat 03:27 |
|
Değerli hocam babam 62 yaşında.
tam bir hafta önce sağ koldan girilerek 2 ana damardan bugün de yan 1 damardan anjiyo oldu. geçenkinde hiç sorun yaşanmadı . bugün sabah 11.00 da yine aynı koldan yapıldı. anjiyo sonunda rutin olarak normalde damara basınç uygulaması ve kanama olmaması için hava baloncuğu veriliyormuş ardından da kelepçe takılıyormuş fakat bugün işini bilmez bir hemşire hava baloncuğunu verememiş kanama durmamış babam da zaten o basıncı hissetmedim diyor. Paniklemiş ben bilmiyorum bunu falan demiş arkadaşını çağırmış babamın kolunu kan revan içinde bırakmış . birkaç saat geçtikten sonra annem babamın kolunda ayva kadar bir sertlik farketmiş. hemşireler en sonunda da Dr masaj ve kum torbasıyla falan sertliği dağıtmışlar güya fakat babamın kolu dirsekten aşağı hala taş gibi parmakları da şiş ve kızarık normalde gıkını çıkarmaz adam ağrıyor baya diyor. uykudan uyandım size danışmalıyım diye düşündüm. şimdi ne yapmamız lazım? ne zaman endişelenmeliyiz? hepimiz sizi çok seviyoruz, sevgi ve saygıyla...
Düzenleyen kader - 16 Eki 2020 Saat 03:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Eki 2020 Saat 05:39 |
|
Yapilacak bir sey yok.. Olan olmus! Turkiye'nin saglik elemanlarinin nasil yetistirildiginin tipik bir ornegi..
Kabahat hemsirede degil, onu; dogru durust egitim vermeden sokaga salan ahmak Prof.larda. Yapilacak sey basinc ve soguk tatbiki. Agri icin, damardan Novalgin igne yapilabilir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Eki 2020 Saat 05:40 |
|
![]() |
|
kader
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Eki 2020 Saat 19:10 |
|
o hemşireyi bulamadım ama oradakilere söylediklerinizi aynen ilettim.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|