|
2 aylik bebek ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 547 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Tem 2022 Saat 13:03 |
Hocam merhaba 66 günlük bebeğim var. Kilo 5900 boy 57 cm kiz bebek. 5 gün önce abisi ateşli grip geçirdi 2 gündür de ben ateşli grip geçiriyorum korona miyim bilmiyorum Dr test yapmadı kan testi yapıp parol ve infex 200 mg verdi bana onu kullanıyorum. Bebeğim için herhangi maske falan kullanamadik çünkü aynı evin içinde sürekli yanyanayiz kucağımda emzirdim yanımda yattı sanırım ona da geçti. Dün gece atesi 37. 5 oldu. Ve her gece 2 ye kadar bas bas ağlayan kızım dun gece hiç aglamadi ve sürekli bir uyku halindeydi arada gözünü aciyor geri kapatıyor etmesi normaldi. Biz de korktuk hemen acile götürdük Dr muayene etti birsey yok diye gönderdi atesi için döven verin dedi. Gece uyudu sabaha kadar hiç uyanmadı 7 buçuk gibi ben uyandırıp emzirdim dediğim gibi hocam normalde böyle değil uyurken bile gazı gelip arada vizirdardi ağlardı dun gece çok tuhaftı.
Biraz uzun oldu hocam kusura bakmayın daha çok küçük ne yapalım nasil bir durum tehlikeli olur 2 aylık cocuk için. Benim içtiğim ilaçlar etkiliyor olabilir mi? Sabah 37.4 tu atesi fitil verdik 36.7 simdi. Birde 2 gün önce rota dahil 2.ay aşıları da oldu aslında aşıdan bu zamana kadar hiç ateş olmamıştı ama onun da etkisi olabilir mi hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119125 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşı ile ilgisi yok. Infex vermeyin.
Meme emdiği sürece korkmayın.
|
|
![]() |
|
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 547 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Infex ben içiyorum hocam.
Emiyor çok şükür çok gazlı bir bebek. Ekstra birsey vermeyelim mi hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|