Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Döküntü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Döküntü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yavrusu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 175
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yavrusu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Döküntü
    Gönderim Zamanı: 27 Nis 2023 Saat 18:44
Kadir hocam merhaba.  Oğlum 7 yaşında. Dün hafif ateşi vardı.  Gece düştü. Boğaz ağrısı var. Yutkunurken boğazı ağrıdığı için su bile içmiyor.  Sabah 1 ölçek dolven verdim. Kısa süreli boğaz ağrısı hafifledi. Boğazı çok kırmızı. Şuan alnı 37.1 derece. Yüzü bütün gün siyah gibi görünüyordu. Biraz önce döküntüleri fark ettim. döküntüler çok kaşınıyor. Boynunun altı, karnı, sırtı, yanları, kollarını büktüğü yer bu şekilde. İsilik mi bunlar hocam? Yoksa dolven yüzünden mi oldu? Sadece bir kere verdim. O zaman ateşi yoktu. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118370
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2023 Saat 18:47
Kizil!! Deposilin6-3-3 BIR DEFA vurulmasi yeterlidir. 
SAKIN Turk doktor sacmaligi olan ek antibiyotikleri kullanmayin. 
Yarin, yataktan iyilesmis olarak uyanir. 
Streptokoklarla ilgili yazilarimi okuyun ve SAKIN Turk doktorlarinin soylecekleri hicbir seye inanmayin, ve
dedikleri (baska) hicbir uygulamayi da yapmayin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Nis 2023 Saat 18:48
Yukarı Dön
yavrusu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yavrusu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2023 Saat 18:49
Yukarı Dön
yavrusu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yavrusu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2023 Saat 18:51
Kadir hocam dili bu şekilde 
Yukarı Dön
yavrusu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yavrusu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2023 Saat 20:55
Kadir hocam döküntüler el ve ayaklarda da başladı. İğneye ikna edemedim. Zaten acile gitsek o iğneyi yazacak Dr bulacağımız da garanti olmadığı için evde olan agumentin es antibiyotik hazırlayıp başladım. Sabaha arazlar geçerse kızıl deyip 10 gün antibiyotik devam edeceğim. Yok geçmezse size tekrar fotoğraf yollarım. Gece ışık nedeniyle el ve ayaklarını çektiğim fotoğraflar net çıkmıyor. Herşey için teşekkürler.
Yukarı Dön
yavrusu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yavrusu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2023 Saat 20:56
Kadir hocam söylemeyi unuttum aç olmasına rağmen ağızda pis koku yok. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118370
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2023 Saat 21:52
"Boğazı çok kırmızı. " demistiniz. 

Bu yeterli.  
Yukarı Dön
yavrusu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yavrusu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2023 Saat 07:00
Kadir hocam merhaba.  Augmentin es 7 gün kullandık. buzdolabına koymamıştım. Sayenizde antibiyotik kullanmadığımız için diğer ilaçlar gibi düşündüm. Buzdolabına koymak gerektiğini farkedince ilacı kestim. İğne yaptırmadığımız için sürekli tedirginim. Bu sabah da öksürmeye başladı. Elimde klamoks es var. Tedbir amaçlı vereyim mi? Oğlum 34 kg. Teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.