|
?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NagihanKY ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 May 2024 Saat 10:02 |
Merhaba Kadir Bey
3 yaşındaki oğlum parmağını maket bıçağı ile kesmişti dikişlikti ama attırmadık ve şuan iyileşti ama oğlum parmağını o günden beri kullanmıyor. Baş parmağıydı kesilen parmağı ve o parmağını sürekli avucunun içine alıp sanki parmağını korumaya alıyor ve kullanmıyor sürekli parmak avucunun içinde elini kapalı tuttuğu içinde tüm elini kullanmıyor bişey taşıyacak olsa iç bileğine yaslayıp taşıyor falan hocam. Artık durum beni rahatsız etmeye başladı geçer iyileşince dedim ama iyileşmiş ve acımıyor olmasına rağmen yok kullanmıyor. Teşvik ediyorum söylüyorum sürekli oğlum elini aç oyuncağını tutabilirsin artık iyisin diye ama maalesef. Ne yapsam bilemiyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118719 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bas parmagi ile isaret parmagini birbirine degdirebiliyor ise, onemli bir sey yoktur.
Degdirebiliyorsa, yumusak bir top ile oynasin.
|
|
![]() |
|
NagihanKY ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Hocam değdiriyor harekette sıkıntı yok ama kullanmak istemiyor psikolojik olarak sanırım çok canı yandı kestiğinde çok ağladı bide çok kanadı. Hala onun etkisinde mi bilmiyorum acımadığının oda farkında ama hala parmağında bir şey varmış gibi davranıyor bunu nasıl yeneceğimizi bilmiyorum zamana mı bırakmamız lazım yoksa kullanması için teşvik mi etmeliyiz zorlamak ne kadar doğru olur?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118719 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ara ara, basparmagini diger 4 parmak ucuna 5-6 kere degdirsin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|