|
Tesekkurler hersey için |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Adyali ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2024 Konum: Nevsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eki 2024 Saat 13:32 |
Kadir bey , sizi tanıdığım için yazılarınızı okuduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Dün ortaya çıkan haberleri okuyunca dehşete düştüm. Keşke ulkecek sizin yazılarınızı hepimiz okusak aydinlansak . Hakkınızı nasıl öderiz bilmiyorum. Hersey için bilgileriniz ve öğrettikleriniz için tekrardan teşekkürler iyiki varsınız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
|
|
![]() |
|
mrvgvz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2023 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 132 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende aynı şeyi düşündüm böyle sahtekar katil doktorlarin hastanelerin olduğu bir ülkede yaşıyoruz bizi bilgilendirdiginiz için size ne kadar teşekkür etsek az Allah sağlık sıhhat versin size
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Elimden geldiğince, halkı bilgilendirmeye çalışıyorum.
Benim verdiğim bilgiler; bütün dünyada ve kitaplarda yazılı olan bilgilerdir! O yüzden bana diş geçiremiyorlar! Siz okudukca, bu doktorlarda okumak zorunda kalacaklar! Malesef; zamanında bir kaç sahtekar Prof.'un uydurmaları ile durum bu hale geldi! Bu pisliklerin temizlenmesi epey zaman alacak.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Eki 2024 Saat 15:23 |
|
![]() |
|
Nili ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam iyi ki varsınız yıllardır hep söylersiniz o sözleriniz aklıma geliyor bu haberleri gördükçe yoğun bakım ünitelerini boş bırakmazlar diye derdiniz, Yeni bir hasta gelmeden bir öncekinin taburcu etmiyorlar hakikaten ben yeğenlerim de yaşadım söylenecek çok şey var ama yıllardır oluyordu bu nice yanlış teşhisler nice ölümler ahhh Sizin gibi doktor kıymeti bilinmiyor, Ülkece ayaklanmalıyız ama nerede bu dirayet.
Şey için binlerce kez teşekkür ederim Allah sizden ebediyen razı olsun🌺
|
|
![]() |
|
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Doktorlugun hakkini veren hicbirzaman yok olmayacak bir doktorsunuz hakkınız ödenmez bu iktidar gitmedikce sizin gibi kıymetli hocalar meydana çıkamayacak suanki doktorlar sağlık ticareti üzerine calismlarina son hızla devame diyor düşüncem suki bunları üniversitedemi almaya başlıyorlar bu eğitimler üniversitedemi başlıyor dolandırıcılık halkın sağlığıyla oynayıp gelir elde etme bolumlerimi mevcut yada dolandiricilik ruhu olanlarımi ayikliyolar onlara özel dersmi veriyorlar bunları dusunmeye başladım eskiden doktora şifa versin diye giderdik bilgi almak için şimdi doktora daha fazla hasta olmak için gidiyoruz bir doktor yetmiyor bikac doktora gitmek zorunda kalıyoruz hepsi farklı konuşuyor bı çocukta aynı anda farklı teshislermi konur
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Maalesef; bu eğitimler Tıp Fakültelerinde veriliyor!
2006 Kurban Bayramı'nda, bir ilaç firması 300 doktoru 1 haftalık Karayip gezisine götürdü ve dönüşte Türkiye'de resmen "Astım Salgını" başladı. O tarihten beri de Türkiye de Grip tanısı almış hasta YOK! Ve bu götürülen doktorların tamamına yakını Tıp Fakültelerindeki hocalar ve Sağlık bakanlığı çalışanları idi! Kimi kime şikayet edeceksiniz? Bu eğitimler Tıp Fakülteleri'nde verilmese Türkiye'de bütün doktorlar AYNI ANDA nasıl oluyor da; Her öksüren hastaya; Aferin, Pedıtus ve Calpol verip çocuklarda Karaciğer yetmezliği yapabiliyorlar!! Nasıl olur da, Türk doktorları bu 3 ilacın da "Parasetamol" olduğunu bilmez?? Niye, bilen bir Allahın kulu çıkmaz? NİYE, boynunda Lenf bezi olan her çocuğa Lenfomalı muamelesi yapar ve hepsinden US isterler? Liste uzun!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Eki 2024 Saat 20:20 |
|
![]() |
|
enorton1903 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enorton1903
Hocam sizi hayatımda görmedim tanımıyorum ama gece gündüz dua ediyorum. Son yaşanan olaylar sonrası değerinizi bin kat daha anladık. Sayenizde hastane yüzü görmeden çocuk büyüttük. Ellerinizden öperim
|
|
![]() |
|
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Aynen hocam püsküllü dolandırıcılar Allah bildiği gibi yapsın hepsini tez vakitte on doktora gidiyoruz da birine güvenmiyoruz bizi o duruma getirdiler ne yeminlerine güveniyorum nede kendilerine artık
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|