|
Strep A |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Glsrnglmzz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2024 Konum: Babaeski Durum: Aktif Değil Puanlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Glsrnglmzz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mar 2025 Saat 18:09 |
Hocam 4 yaş kreşte ilk yıl 11 aylık kardeşi var ve her hafta hastayiz Strep A yazılarınıza soru cevaplarıniza denk geldim sabahtan beride okudum hocam çünkü hep hasta olsakta hiç doktora gitmiyoruz gitmez ki hocam kan aldırmaz hastane kalkar gitsem her seferinde röntgen tahlil 5 saat bekleme baska mikrop almamızda cabası hiç ilaç kullanmadan geçen ay bunu mu geçirdiler diye düşündüm hocam ikiside ateşliydi bebeğin bez bölgesi tahriş gibi kırmızı büyük oğlumda boynu isilik gibiydi ben tere yordum hareketliliğine hastalık bitti gibi olunca oldu bu döküntüler yada ben geç gördüm korkularım var ve sorum şu hocam
1) Streptekok bakterisi aldı ve ben farketmedim ilaçta içmedik kalbe böbreğe vb zararı var mi vücudunda farketmedik virüse yorduk diyelim bir sıkıntı yapar mı organlarda !? 2) En onemlisi de hocam Kreşe hep devam etti ve ilaçsız yeniden aldı üst üste bende gribe yordum ne olur böyle ki hep boyle yaparım hastayken yemedignde aç diye ağzı kokuyor galiba hasta oluyor hastalıktan derim ve ateşi olur ama uyursa dokunmam ona şimdi kendimi suçladım çocukları bu durumda Allaha emanet mi bırakıyorum hocam yani doktora gitmedigimiz için ilaçsız geçirdiğim için hastalıkları Not: Hocam size diyeyim Eylülden beri abartısız her hafta hastayız kardeş ve abi almama şansları yok her bişeyciği geçiriyoruz anlıycağınız hocam ama sizle büyüyorlar Allah size sağlık sıhhat afiyet versin
Düzenleyen Glsrnglmzz - 11 Mar 2025 Saat 18:15 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 yasta Streptokok olmaz. Streptokok oldugunda gorulen arazlari IYI OKUYUN!!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|