Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - wbc ve kan değerleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumwbc ve kan değerleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
boddim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 141
Mesajın Direkt Linki Konu: wbc ve kan değerleri
    Gönderim Zamanı: 04 Haz 2013 Saat 11:37
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI
Yukarı Dön
boddim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2013 Saat 11:41
hocam iyi günler yukarıdaki değerlerb oğlumun dün doktor bağdemcikleri şişmiş dedi ant. yazdı ben kan sayımı istedim ama telaşla yandaki ortalama değerlere güvenip dün ant. başladım. ayrıca doktor demir depolarının azaldığını şuan kanın iyi olduğunu ama 6ay içinde kan değerlerinin düşeceğini söyledi inanmadım kendisine size sormak istedim kan ilacı yazdı oğluma aferin yazdı onu hiç almadım bile kan değerleri için siz ne önerirsiniz wbcnin değerine göre ve oğlumun yaşına göre ant. gerek olmadığını diğer yazılarınızda gördüm ama kanla iligli beni aydınlatırsanız sevinirim.
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI
Yukarı Dön
boddim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2013 Saat 10:23
hocam kan değerleri ve demir değerleriyle ilgili ne düşünüyorsunuz 6 ay sonra baksak kan değerleri düşmüş olur dedi çünkü kandaki demir oranı düşmüş dedi lütfen cvp yazarmısınız. etini sütünü , meyse ve sebzesini yediriyorum. beslenme problemimiz yok şükür
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119019
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2013 Saat 10:45
Bu doktor; ya cahil, yada kötü niyetli bir şarlatan.
HGB: 13.5g/dL olan bir hastada, diğer bulguların hiçbir önemi yoktur.  Belki: Yapısal olarak; Eritrositlerin yapısı ufak veya ölcüm yapan aletin "kalibrasyonu" bozuk. Her iki durumda da yapılacak bir şey yok, her türlü tedavi gereksizdir.  Başka bir laboratuvarda tekrarlarsanız, durum kesin olarak ortaya çıkar.
Bademcikleri şiş filan değil, resmen sallıyor.  WBC değeri (11.83) yaşına göre düşük tür. Sakın antibiyotiğe başlamayın. Aldınız ise, ilacı iade edin. Bunlar ya cahil, yada sahtekar.
Yukarı Dön
boddim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2013 Saat 12:38
HOCAM ÇOK TESEKKÜR EDERİM. ANT. 1 GÜN VERDİM SİZİN WBC YAŞ ARALIKLARI YAZINIZI OKUYUNCA HEMEN BIRAKTIM. ÇOK TESEKKÜR EDERİM HOCAM İYİKİ VARSINIZ.
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.