Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - cocukla beraber dustuk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumcocukla beraber dustuk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
pervinn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 40
Mesajın Direkt Linki Konu: cocukla beraber dustuk
    Gönderim Zamanı: 22 Eki 2013 Saat 08:43
hocam dun aksamustu gezmeden gelirken evin kapisindan ciktim 10 aylik cocugu kucagima aldim kapinin onune esik yapmislar esigi gormedim takilmamla dusmem ve cocugun kucagimdan dusmesi bir oldu. yani ben alcalinca cocukta dustu ama onunde asansor duvari vardi kafasinin oraya carpmis alni erik kadar sisti aninda. hemen buz koyduk zeytinyagli ekmek cigneyip koyduk. okadar korktumki .. cok agladi sonra hareketlerinde gariplik yoktu uyku saatide geldiginden arabada uyudu. eve gelince uyandi hareketlerinde anormallik olmadi gecede herzamanki gibi bikac kez uyandi yaninda yattim / alnin morarikligida yok ama alnin genelinde hafif bir sislik kabariklik var gozleri ve burnunun ustunde .dokundum yumusak ve cani yanmadi aglamadi. gozleri kucuk gorunuo .benim bugun diz kol agrilarim var bende kafami vurmusm nasil oldugunu anlayamadigim bir dusme gecirdik. acaba bebektede eklem agrisi veya ic kanama vs olabilirmi.. yinede endiseleniyorum. henuz 24 saat gecmedi. ben sebep oldugumicinde ayri vicdan azabi cekiyorum

Düzenleyen pervinn - 22 Eki 2013 Saat 14:30
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eki 2013 Saat 18:54
Ikinize de bir sey olmadi. Hele 10 aylik bir bebekte, bingildak acik oldugundan, bu sekildeki dusme ve carpmalarda, kafa travmalari cok nadirdir. Ertesi gun, gozlerinin etrafinda olabilecek morarmalarda, normaldir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.