İyi günler dr bey nerden başlasam bilemiyorum..
Kızım şu anda 18 aylık geçen kış kabus gibiydi sürekli hastalandı alerjik bronşit teşisi konuldu 10 gün iyiyse 3 hafta hastaydı Pulmicort ve Ventolin buhar kullandık sürekli ve yanında birsürü ilaç bricanly yalnış yazdıysam özür dilerim, zatiten damla, petidus ama onun yan etkileri çokmuş o yüzzden dr versede ben kullanmadım. Önce grip oluyor ilaç kullansakta kullanmasakta geçer gibi oluyor vee hopp çocuk tıkaniyor nefes alıp verirken düdük gibi ötüyor mecbur buhar veriyoruz antibyotik kullanımı fazla olmadı 1 2 defa ( Boğaz enfeksyonları hariç) bronşit nedeniyle MACROL verdi dr zorlamanın anlamı yok dedi antibyotik kullanmak şart dedi. Dr bey kızım çok sık hastalandığı için bu sene grip aşısı önerdi dr umuz ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için İMUZİNC diye bir şurup içirmeye başlayalı 3 hafta oldu şimdi hastalandı ama öncekiler kadar şidderli değil. Siz ne önerirsiniz ne yapmam lazım 2 3 dr a götürdüm tahlil yapıp filim isteyende sadece muayene edn dr da aynı ilaçları verdi cevap yazarsanız sevinirim iyi çalışmalar..