Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hastalık(Domuz Gribi)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumHastalık(Domuz Gribi)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
eceselcuk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 82
Mesajın Direkt Linki Konu: Hastalık(Domuz Gribi)
    Gönderim Zamanı: 17 Ara 2013 Saat 08:34
Hocam merhaba,oğlum 6,5 yaşında Cumartesi günü ishal başladı hafif baş ağrısı ile,dün akşamdan beride çok yoğun öksürüğü var.şimdi burunda doluluk başladı.biraz iştahsızlık var,kusma olmadı ama bulantısının olduğunu söylüyordu.ateş genellikle geceleri 37,5 civarında oluyor.öksürük çok rahatsız ediyor uyuyamıyor 3 kere arka arkaya öksürüyor 2-3 dk sonra tekrar başlıyor.bu durumda ne yapmamız lazım?

Düzenleyen eceselcuk - 17 Ara 2013 Saat 16:44
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2013 Saat 16:42
Hocam bugün hep yattı ateşi 38,5 oldu şimdi mecburen dolven verdim ağrısı vardı çünkü.ishal durumu günde 1 yada 2kere tuvalete çıkıyor ama çok sulu.antibiyotiklik durumu olsa bile ishalken verilebilir mi?gerçi ağzında ekstra kötü bir koku pas lekesi yok ama..halsizlik ve iştahsızlık var.

Düzenleyen eceselcuk - 17 Ara 2013 Saat 16:47
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120214
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2013 Saat 20:04
Domuz Gribi geciriyor.. 1 hafta kadar surer. Tedavisi, viral oldugundan, yoktur. Hele Antibiyotik verilmesi, son derecede kotu netice verir.. Bol su/sivi/icecek teklif edin.. Kusma cok olursa; gunde,2x1 Emedur100 fitil, 2x1 kullanabilirsiniz.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2013 Saat 18:12
Kadir hocam tekrar merhaba,oğlumun ateşi 3 gündür geçmiyor 39,5 gördük en fazla dün geceden beri de 38,5 da seyrediyor çok öksürüğü var bağlamalı gibi,burunda çok dolu hep içine çekiyor tabi.iştahsızlık devam...genel hali çok kötü değil ama genelde uyumak,oturmak istiyor.OKulada gidemiyoruz 4gündür haliyle etraftakilerin artık Dr a gidin demesinden yoruldum,
Aynı şekilde bende hasta oldum ama bende ateş yok çok halsizlik var yattığım yerden kalkamıyorum ama asıl sorunum boğaz ve göğsümdeki ağrı o kadar acıyorki öksürmeye korkuyorum,yoğun bi öksürüğüm yok ama hapşırırken bile acıdan kıvranıyorum birde çok yoğun burun akıntım var,bugün tantum spreye başladım dediğiniz çaylardan içiyoruz(ıhlamur vs. )ama böyle Dr a gitmeden oturuyoruz göğsümüze falan inermi ondan korkuyorum yada tehlikeli bir hal aldığını nasıl anlarız ?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120214
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2013 Saat 00:12
Doktora gidemediginiz icin, gogusunuze filan inmez.. EN AZ 1 hafta cekeceksiniz, ondan sonrasi, "yokus asgi" her gun biraz daha duzeleceksiniz.. Oturun, oturdugunuz yerde.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.