|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gulsan38 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mar 2014 Saat 00:38 |
hocam oğlum bir yaşında ve emiyor ek gıda çok az yiyor, esas besin anne sütü yani, psik. dr um depresyonda olduğumu söyledi, emzirmeyi bırakman lazım yoksa ilaç bebeğe zarar verir dedi, ne yapmamı önerirsiniz, sıkıntılarımı aşamıyorum, hırsımı çocuklarımdan çıkarır oldum, antideprasan ilaçlar bebeğe zarar verirmi gerçekten?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alacaginiz ilacin cinsine ve miktarina bagli...
|
|
![]() |
|
gulsan38 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lustral 100 mg ( Sertralin içerikli )önermişti dr, ilk iki hafta yarım kullanırsınız sonra tüm kullanırsınız demişti, emzirirken bebeğe en az zararı dokunanlar hangileri hocam, gece yatmadan önce emzir sabaha kadar birdaha emzirme sabah kalkınca sütünü sağ çöpe at sonra gündüz emzirebilirsin diye tavsiyede bulunmuştu ama en çok gece emiyo oğlum zaten çok uyumuyo emzirmezsem hiç uyutamam... tavsiye edilen ilaç bebeğimi çok etkilermi yada ne gibi gelişmeler olursa ilacı bırakmalıyım hiç bilmiyorum emzirmeyi bırakmak istemiyorum hocam yardımcı olursanız sevinirim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kullanabilirsiniz, sutunuzu atmaniza da gerek yoktur... Gecen miktarlar, cok azdir ve simdiye kadar hicbir yan etki gosterilememistir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sağolun hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|