Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bilinmeyen ağrı (kulak ağrısı)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBilinmeyen ağrı (kulak ağrısı)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tunc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 194
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bilinmeyen ağrı (kulak ağrısı)
    Gönderim Zamanı: 08 Eki 2014 Saat 12:05
Hocam merhaba.oğlum tunç 2 yaşında 1 haftadır gripti tam geçti derken bu sabah 4 de ağlayarak uyandı ve ateşi var çok huysuz çok ağlıyor ama bir dişini gösteriyor bir kulağını gösteriyor ağrıyor diye nasıl anlayıp ne yapacağımı bilemedim neresinin ağrıdıgını dolven verdim kulağı ağrıyorsa iliadin ped verecem ama kulakta sıkıntısı yoksa sorun olurmu sizce nasıl bir yol izlemeliyim ağrıyı anlamak için?
uyanışLarımın en qüzeLi canım oğlum...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118326
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2014 Saat 19:36
Grip, kulagina vurmus!!! Hemen, Iliadin ped DAMLA'ya baslayin. Gunde;2x2'ser damla 3 gun kullanin, sonra Serum fiz ile devam edin. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
tunc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2014 Saat 21:28
tmm hocam eski mailleri okuyarak ve daha öncede böyle bir kulak ağrısı yaşayarak dediklerinizi yapmıştım yine aynısını yapıcaktım ama kulak ağrısımı bilemedim o yüzden tekrar danışmak istedim.cok teşekkür ederim hocam.
Yukarı Dön
tunc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2014 Saat 21:34
hocan birde az önce eski mailleri okurken sprey bir işe yarama iliadinin damlasını kullanın yazmışsınız bende sprey var :( 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2014 Saat 22:59
Yok, damlasini alin... Sadece burun acmak icin kullanacaksaniz, sprey kullanin... Kulak icin, illede "damla"
Yukarı Dön
tunc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2014 Saat 23:50
tmm hocam hemen yarın alacam bu gecelik spreyle idare edecez artık dolven verdim suan uyuyor ateşi var ama ölçmedim hiç dediğiniz gibi ateşle cok ugraşıp onu kafama takmıyorum şuan sadece oğlumun canının acıdıgını bilmek üzüyor beni sayenizde geçecek inş.
peki hocam merak ettiğim şey 2 yaşına kadar sizin yardımınızla ne ant.ne başka bir ilaç (bu gibi drumlarda kullandıgım dolven hariç) hiç kullanmadık bunun meyvesini nasıl alıcak cok merak ediyorum ant.vb ilaçları kullanmamak bize nasıl bir artı getirecek zamanla artık her girip sonunda kulagı arımayacakmı mesela?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2014 Saat 20:09
Okul/yuva basladiginda, diger cocuklardan daha az hastalanacak. Keske bir imkaniniz olsa da benim buyuttugum hastalar ile bir konusabilseniz...
Yukarı Dön
tunc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Eki 2014 Saat 22:55
keşke hocam konuşmak ve hatta benim çocugumuda sizin büyütmenizi cok isterdim,olsun yinede şanslı hissediyorum kendimi burdanda iletişim kurabiliyoruz allah razı olsun sizden,ve eminimki sizin hastalarınız cok şanslılar.sevgiler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.