|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
cemre12 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ara 2014 Saat 20:27 |
hocam kolay gelsin..
bu gün eczaneden zymafluor buldum aldım..ancak son kullanma tarihi şubat 2015..eczacı bir yıl daha kullanabilirsin dedi ama içim rahat etmedi size danışmak istedim s.k.t den sonra kullanayım mı? teşekkür ederim..
|
|
![]() |
|
Austinpowers ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Tem 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Austinpowers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tebrik ederim, ben 12 eczaneyi aradım bulamadım. Siz bulmuşsunuz. Hangi il ve ilçedeki eczaneden bulabildiniz?
Düzenleyen Austinpowers - 18 Ara 2014 Saat 20:33 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zymafluor: ayni sofra tuzu olan NaCl gibi; NaF tuzudur, miadi yoktur.
|
|
![]() |
|
peperutka ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 5690 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
nasıl ve hangi durumlarda veriliyor bu ilaç ben ve oglum kullanabılırmı?
Oglum 3 yasında verdiğimi verildiğini hatırlamadıgımdan ılac hakkında bilgim yok ne kadar kullanıcaz? Düzenleyen peperutka - 18 Ara 2014 Saat 21:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
http://aragec.com/zymafluor.html#prettyPhoto
|
|
![]() |
|
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
ülkemizde bulamıyoruz yurtdışında aracı olaca kimse yok nereden temin etsek ne yapsak ? bulan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba bize?
|
|
![]() |
|
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar abdi İbrahim ilacın ruhsatını almış ama getirtmek biraz zaman alacak dedi telefonda görüştüğüm yetkili. Yalnız bu ilaç henüz ellerine gelmediği için ilacın düşleri çürütmediğini bile bilmiyorlar. ama kendilerine bu ilaçla ilgili çok telefon geliyormuş. Demek ki buradaki üye anneler hep arıyor ne güzel işte birlikten kuvvet doğar arayalım ve bu ilaca gerçekten ihtiyacımız olduğunu belirtelim. bu arada novartis firfamısınıda aradım ilacın ithalatını artık yapmadıklarını abdi İbrahim yapacak dediler. Onu biz 1 yıldır biliyoruz dedim. siz bana bu ilacı sattığınız dönemde gerçekten zararlımıydı bu ilacın ithalatını siz o nednelemi durdurdunuz dediğimde bu konuda bilgi veremiyoruz ilaç artık bizim ithalatımızda değil dediler. Bende onlara ben sattığınız dönemi soruyorum dedim. Neden siz ithalatını artık yapmıyorsunuz florla ilgili bir çok video yazı yayınlanıyor zararlıdır diye o nedenlemi dedim açıklama yapmadılar. sonra benim iletişim numaramı istediler bende siz bana ilaç hakkında bilgi vermediniz ki ben niye size numaramı vereyim ki dediğimde ben arayan kaydı oluşturacam dedi. Hiç kayıt oluşturmanıza gerek yok ben Abdi ibrahimi ararım onlardan bilgi alırım dedim. İlaç gelecekmiş ama az sabredelim tüm anne üyelerine sevgilerimle.
|
|
![]() |
|
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Düzenleyen kıvanç - 23 Ara 2014 Saat 14:49 |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|