|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Semi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Oca 2015 Saat 01:17 |
merhaba Dr. Bey,
biliyorum kizacaksiniz, bu soru hergün soruluyor-okuyun diyeceksiniz (haklisiniz..) fakat sormadan edemedim, bir yildir dr. savasiyorum... oglum 1.3.2013 3010g 49cm bugün 78cm 8550 g (burdan herkese selam olsun, cocugum yemiyor/ kilo almiyor diye dert edenlere , halbuki cocugun fazlasi vardirda, annesi illa biraz tombik olsun diye ugrasur) . olgum kilo alimi cok yavas, defalarca hastanede yatti,fakat birsey bulunamadi. bugün cocuk dr. geniz eti, bademciklerin alinmasi icin uzmana gitmemizi söyledi. bunu 1 yildir söylüyor, fakat bugün cok israr etti. cocuk sürekli hastaliklara savasdigi icin zayifmis.. cok horluyor, nefesini tutuyor, kaliteli bir uykusu yok. bu durum büyüme hormonlarini engeliyormus. bu konuyu AOA okudum.ve cocuk dr. bu hormonlara takmis durumda. yani cocuk bu ameliyattan cok yararlanacigini düsünüyor. gecen yil 9 x bademcik , 3 x orta kulak enfektyonu oldu. Dr. Bey gercekten evhamli bir anne degilim. fakat cocugma yardim etmek istiyorum. nesesi yerinde, istahi yerinde, fakat sürekli hasta. ameliyattan faydalanan hic mi yok? sevgilerimle
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akliniz aliyormu?? Nasil bu SAHTEKARILIGI goremiyorsunuz??? Geniz eti ve bademcikler, hastalik YAPMIYORLAR... Mikroplar hastalik yapiyorlar.. Geniz eti ve bademcikler, birer Lenf bezi olup, her mikrop alista buyurler... Zamanla bu enfeksiyonlari, gecire-gecire olusan Antikorlar (bagisiklik maddeleri) artinca, daha az calismak imkani olavak ve kuculecekler..
Benim yazilarimi okuyun. Neler yapilacagini; Daha bugun anlattim.. evet, boy ve kilosu geriden geliyor... Bunda da, kucuk dogmasinin etksi var. Iyi oldugunda, Sipraktin deneyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|