Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumIshal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Tuccc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 35
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tuccc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ishal
    Gönderim Zamanı: 10 May 2015 Saat 22:20
Merhaba hocam.3 aylık oğlum var burun akıntısı sebebiyle doktora götürdüm 3 hafta önce peditus ve sekrol verdi araştırmadan kullandım ve oğlum daha kötü oldu.başka Dr a gittik bronşiolit olmuş dedi klamer ve ventolin verdi.ventolini 3 gün kullandık kızarıklık yaptığı için bıraktım.sizi antibiyotiği bitirdikten sonra öğrendim hastayken sürekli burnunu temizledim.normalde 7 günde kaka yapmayan oğlum peditus verdikten sonra sürekli kaka yapmaya başladı.yani 3 haftadır ishal gibi günde 11 kez kaka yapıyor bazen nokta kadar oluyor ama en az 7 bez bol kakalı ve daha Sıvı sanki.dr a gittik tahlil yapıldı giardia kisti var denildi sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra tekrar kaka tahlili verdik her şey normal çıktı Dr maflor damla verdi 5 gündür kullanıyoruz ama oğlumun kakası hala aynı pişik oldu altı en ufak bir şeyde ağlıyor o Yüzden.bize ne yapmamızı önerirsiniz.ishalini nasıl geçiririz?ne kadar daha Sürer bu durumumuz ?bu arada son 1 aydır sadece anne sütü alıyor oğlum Öncesinde sütümün yetmediği yerde günde 3 kez 30 Cc mama veriyordum ama 1 aydır vermiyorum mama.bu ay oğlum sadece 500 g Aldı.şimdiden teşekkür ederim
Yukarı Dön
Tuccc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tuccc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2015 Saat 22:22
...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118097
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2015 Saat 23:17
Goruyorsunuz; etrafiniz, CAKAL dolu...
Peditus ve Sekrol verilmesi; Sahtekarligin:1. Safhasi.. Arkasindan; Sahtekarligin:2.Safhasi, Klamer ve ventolin verilmesi. Neyseki, Kortizonlu spreyleri kullanmamislar.
SADECE: limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin... SAKIN: Verilen hicbir ilaci kullanmayin.
Muhtemelen; Grip+ishal= Domuz Gribi'dir.. Domuz Gribi cocuklarda cok hafif seyreder, aynen diger Griplerde oldugu gibi davranin.
Bu doktorlardan uzak durun.
Yukarı Dön
Tuccc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tuccc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2015 Saat 23:21
Hocam grip ile ilgili sıkıntılarımız geçti hatta başka bir Dr a gittik hırıltı falan kalmamış dedi ve o da kızdı ilaç kullandığımız için.ishali için yapabileceğimiz bir şey var mı ateş yok ve kakası sarı renkte bazen mukuslu oluyor kakası.ishalin bu kadar uzun sürmesi normal mi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2015 Saat 07:31
Sakin; Ishal icin ilac kullanmayin... Ishali yapan mikroplar barsaklardan atilmadan, ishal gecmez.. Cok okumaniz gerekiyor.
Yukarı Dön
Tuccc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tuccc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 May 2015 Saat 07:39
Evet çok okumam gerekiyor daha yeni anneyim çünkü 😊teşekkür ederim o zaman kendiliğinden gene kadar bekliyorum teşekkür ederim hocam
Yukarı Dön
Tuccc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tuccc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2015 Saat 15:15
Hocam tekrar rahatsız ediyorum:( oğlumun ishali hala devam ediyor Karnı sürekli gurulduyor dün 8 kez kaka yaptı.öksürüğümüz geçmişti ama tekrar başladı ara ara öksürüyor ve hapşırıyor.burnunu temizliyorum sürekli.acaba tekrar mı hasta oluyor ishalimiz daha ne kadar devam eder çok üzülüyorum haline.şimdiden teşekkür ederim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2015 Saat 19:13
1 hafta kadar surecek.. Zaten bu sekilde seyir gostermesi de; "Domuz Gribi" lehinedir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.