|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
secil ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haz 2015 Saat 21:49 |
Kadir bey merhaba oğllum 4 yaşında grip sonrası kulak ağrısı başladı gece havlu ısıtıp koydum illiadin damla damlattım 2x2 şeklinde gece ağrıdan uyuyamayınca dolven verdim.sabah damlatamadım uyanıkken izin vermiyor bugun yine ağrıdı sakız çiğnettim dolven verdim az önce sol kulağı ağrıyor.grip sonunda özellikle burnu hep açıktı sürekli sümkürtüm burun tıkanıklığı yok ama kulak ağrısı var.normal mi?dr a götürmedim baktırmama gerek var mı?.illiadini damlatırken en erken kaç saat arayla damlatabilirim (sabah akşam 2x2 şeklinde 3 gün boyunca damlatılacak ağrısı devam ederse 3 gün ara verilip yine 3gün daha damlatılacak)çok teşekkür ederim hoşçakalın
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 gun degil, 1 gun ara vermeniz yeterlidir....
Aynen devam edin. Kulak agrisi ile beraber; Ates olursa, Bactrim surup baslayin. Gunde:2x1.5 olcek, 5 gun verin. |
|
![]() |
|
secil ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey merhaba.illiadini uc gun kullandik dolvende kullandim agridan yatamiyordy bugun ara vercem dediginiz gibi.suan icin agrisi yok uc gun daha kullanmama gerek var mi yada illiadin yerine sicnasal krem mi kullanayim uc gun.ates olmadi.yardimlariniz icin cok tesekkur ederim cok sagolun.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin'i kestikten sonra, takip ediyorsunuz, agri tekrar olursa, en az 1 gun gecmis ise, tekrar Iliadin'e basliyorsunuz. Agri olmazsa, kullanmiyorsunuz.
SiccNasal, Serum Fiz yerine gecer. Iliaidin ; kulak agrisi oldugunda, tek care.. |
|
![]() |
|
Kadir bey cok tesekkur ederim oglumun kulak agrisi olmadi ellerinizden operim cok sagolun
|
|
![]() |
|
Kadir bey merhaba oğlumun kulağı tekrar ağrımaya başladı illiadin başladık.bugun kalktığında ağrısı vardı tişörtünü zor çıkarttırdı değdiği an kulağı ağrıyormuş bende dolven verdim yanakları kulakları kızarmıştı ateşini ölçtüm 37.4 dü.38 üstüne çıkarmıydı bilmiyorum şimdi dolvenin etkisiyle çıkmayacak.genelde 37 yi geçince ateş 38 i görüyoruz.bu durumda bactrim başlamalı mıyım hocam.önceki cevapta yazmışsınız yaağrıyla beraber ateş olursa başlayın diye.kilosu 15,7 29.08.2011 doğumlu.teşekkür ederim sizden haber gelmeden başlamayacağım şuan 1 gün illiadin damlatmış olduk
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Atesi devam ederse, Bactrim'e baslayin. Esas onemli olan; Iliadin damlatmaniz.
Bu kadarlik ateslere; ates dusurucu vermeyin. Hastalik suresi uzar. |
|
![]() |
|
Hocam aslında dolveni ağrısı olduğu için verdim ateşinden değil.dolveni verdikten sonra ateşini ölçtüm 37,4 dü buda zaten ateş değil
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|