Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kulak ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkulak ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
secil Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 220
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı secil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kulak ağrısı
    Gönderim Zamanı: 07 Haz 2015 Saat 21:49
Kadir bey merhaba oğllum 4 yaşında grip sonrası kulak ağrısı başladı gece havlu ısıtıp koydum illiadin damla damlattım 2x2 şeklinde gece ağrıdan uyuyamayınca dolven verdim.sabah damlatamadım uyanıkken izin vermiyor bugun yine ağrıdı sakız çiğnettim dolven verdim az önce sol kulağı ağrıyor.grip sonunda özellikle burnu hep açıktı sürekli sümkürtüm burun tıkanıklığı yok ama kulak ağrısı var.normal mi?dr a götürmedim baktırmama gerek var mı?.illiadini damlatırken en erken kaç saat arayla damlatabilirim  (sabah akşam 2x2 şeklinde 3 gün boyunca damlatılacak ağrısı devam ederse 3 gün ara verilip yine 3gün daha damlatılacak)çok teşekkür ederim hoşçakalın
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117909
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2015 Saat 02:59
3 gun degil, 1 gun ara vermeniz yeterlidir....

Aynen devam edin. Kulak agrisi ile beraber; Ates olursa, Bactrim surup baslayin. Gunde:2x1.5 olcek, 5 gun verin.
Yukarı Dön
secil Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı secil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haz 2015 Saat 21:26
Kadir bey merhaba.illiadini uc gun kullandik dolvende kullandim agridan yatamiyordy bugun ara vercem dediginiz gibi.suan icin agrisi yok uc gun daha kullanmama gerek var mi yada illiadin yerine sicnasal krem mi kullanayim uc gun.ates olmadi.yardimlariniz icin cok tesekkur ederim cok sagolun.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2015 Saat 00:44
Iliadin'i kestikten sonra, takip ediyorsunuz, agri tekrar olursa, en az 1 gun gecmis ise, tekrar Iliadin'e basliyorsunuz. Agri olmazsa, kullanmiyorsunuz.
SiccNasal, Serum Fiz yerine gecer. Iliaidin ; kulak agrisi oldugunda, tek care..
Yukarı Dön
secil Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı secil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2015 Saat 10:16
Kadir bey cok tesekkur ederim oglumun kulak agrisi olmadi ellerinizden operim cok sagolun
Yukarı Dön
secil Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı secil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2015 Saat 08:21
Kadir bey merhaba oğlumun kulağı tekrar ağrımaya başladı illiadin başladık.bugun kalktığında ağrısı vardı tişörtünü zor çıkarttırdı değdiği an kulağı ağrıyormuş bende dolven verdim yanakları kulakları kızarmıştı ateşini ölçtüm 37.4 dü.38 üstüne çıkarmıydı bilmiyorum şimdi dolvenin etkisiyle çıkmayacak.genelde 37 yi geçince ateş 38 i görüyoruz.bu durumda bactrim başlamalı mıyım hocam.önceki cevapta yazmışsınız yaağrıyla beraber ateş olursa başlayın diye.kilosu 15,7 29.08.2011 doğumlu.teşekkür ederim sizden haber gelmeden başlamayacağım şuan 1 gün illiadin damlatmış olduk
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2015 Saat 08:29
Atesi devam ederse, Bactrim'e baslayin. Esas onemli olan; Iliadin damlatmaniz.
Bu kadarlik ateslere; ates dusurucu vermeyin. Hastalik suresi uzar.
Yukarı Dön
secil Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı secil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2015 Saat 08:31
Hocam aslında dolveni ağrısı olduğu için verdim ateşinden değil.dolveni verdikten  sonra ateşini ölçtüm 37,4 dü buda zaten ateş değil
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.