|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oyaoz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2009 Konum: anne Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Tem 2015 Saat 21:04 |
Hocam iyi akşamlar, benim sorum 7 yaşındaki kızımın saç dökülmesi sorunu ile ilgili. Kızımın saçları çok gürdü. Yaklaşık 3-4 aydır gözle görülür bir şekilde saçlarında belli bir noktada değil genel olarak bir dökülme oldu. saçları üçte bir oranında azaldı belki daha fazla . Çok uzundu saçları bende kestirdim. kuaför bir sürü yeni saçın çıktığını söyledi. acaba bu saç dökülmesinin sebebi ne olabilir. ne yapmam gerektiği konusunda sizin yardımınızı rica ediyorum. şimdiden her şey için çok teşekkür ederim, iyi akşamlar dilerim.
|
|
oyaoz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agir atesli bir hastalik gecirdi ise, gecici olarak boyle sac 'azalmalari' olabiliyor. Merak etmeyin, gene saclari gurlesecek.
|
|
![]() |
|
oyaoz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2009 Konum: anne Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam merhabalar, kızım da 1 yıl önce Pfapa rahatsızlığı vardı. o zamanlar çok yüksek ateş yaşadık. bademcik ve geniz ameliyatından sonra geçti. fakat bu 1 yıl önceydi. saç dökülmesi ise son 4-5 aydır var. kansızlık veya demir eksikliği ile ilgili olabilir mi. Kan tahliline gerek var mı dır. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
|
|
oyaoz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O cok atesli devrede, bir kisim "Sac koku hucreleri" olurler, dokulme hemen olmaz, zamanla olusur. Gene zamanla sac kok hucreleri olustukca, saci tekrar gurlesir. Su anda, yeni cikan saclari, siz bile farkedebilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|