|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
mrydnzge ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eki 2015 Saat 17:55 |
Hocam oğlum 31 aylık (13.5 kilo 92 cm) kreşe gidiyor.2-3 gündür kresten arıyorlar tuvalete gidince idrarini yapıyormuş.kalktiktan sonra damla damla tekrar kaciriyormus. Enfeksiyon mu var acaba baktırin diyorlar ama sizin yazılariniza göre erkek çocuğundan iye olmaz diyorsunuz.idrar yaptıktan sonra bu damla damla gelmesinin sebebi ne olabilir. Evde hiç öyle bir durumla karşılaşmadım hocam ben sadece kreste oluyormuş. Bir sıkıntı olsa evde de olmaz mı. Bide hocam size daha önce de bel ağrısı olduğundan bahsetmiştim hatırlarsanız kan tahlilleri ne falan bakılmisti lösemi şüphesi yok demistiniz röntgen ultrason çekildi bir sorun goremediler.siz de kurcalamayin cocukta bir sey yok demistiniz.hala ara ara belim agriyor diyor şimdi bu idrar sıkıntısi da çıkınca içime tekrar dan kurt düştü acaba omurilikte bir sıkıntı var da mesane kontrolü yapamıyor mu diye
![]() Düzenleyen mrydnzge - 01 Eki 2015 Saat 18:30 |
|
![]() |
|
mrydnzge ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bacağında böyle morluklar oluşmuş hocam.psikolojim bozuldu çocuğun vücudunda sürekli bişeyler arıyorum.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kan tahlili; yasina gore normal.. Eriskin "Referans Degerleri" kullandiklari icin boyle anormal sonuclar cikiyor. Bu SAHTEKARLIGI kasten, isi uzatmak icin, sizleri esir almak icin yaparlar, KACIN ORADAN.
Cocukta, bir sey yok... Idrar kacirma ile, bel agrisinin bir alakasi yok. 4 yas bitene kadar, cocuklarda cis problemleri olabilir. 4 yasindan sonra olursa, konusuruz. Aferin; IYE kazigini yememissiniz.. |
|
![]() |
|
Hocam bu tahliller 20 gün öncesinin tekrarlamak gerekir mi.bu sonuçlara göre bacaklarda ki morluklar önemsiz diyebilirmiyiz. Usg de cekilmisti dalak buyuklugu falan normaldi.Bel ağrısı da olunca lösemi veya omurilik tümörü gibi durumlar olabilir mi diye çok korkuyorum.ortapedi doktoru kesin sonuç için mr gerekli ama su durumda mr i gerekli görmüyorum dedi bel ağrısı icin
Düzenleyen mrydnzge - 01 Eki 2015 Saat 20:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Paraniz coksa; onlari dinleyin.
Akliniz varsa beni dinleyin. |
|
![]() |
|
Hocam tabi ki sizi dinliyorum size sormadan bişey yaptırmam zaten ama insan anne olunca herseyden endişe duyuyor.siz bişey yok diyorsanız size güveniyorum tabi ki.bu morluklar bel ağrısı idrar problemi üst üste gelince endişelendim.
![]() ![]() Düzenleyen mrydnzge - 02 Eki 2015 Saat 08:03 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|