Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gece işemesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgece işemesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: gece işemesi
    Gönderim Zamanı: 09 Ara 2015 Saat 22:47
merhaba hocam
oglum nisan 2010 dogumlu
gece i$emesi sorunumuz  vardi su son 15 gune kadar
once yaptigi miktar azaldi, sonra yapma araligi seyreklesti, 1 haftadirda yapmiyor hiç 
(minirini hiç kullanmadim  dr reçete etmedi ille 6 yasini bekliycez diye tuutturmu$tu)
$u an bez baglamiyorum
sorum tekrar ba$lama ihtimali olurmu, yinede bez baglasammi Sleepy
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118000
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2015 Saat 02:50
Genelde, 4 yasindan sonra, "Gece isemeleri" durur.. 4 yasindan sonra, Minirin  kullanilir.
6 yasini beklemesi, irtibat kaybolmasin diye... Tamamen duygusal!!!

Gece isemeleri tekrar olursa, Minirin kullanin, hicbir zarari yoktur.
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2015 Saat 11:34
saolun hocam, siz hep tavsiye ettginiz için kullanmak istedim ama dr reçete etmeyince ecane vermiyor :(
in$allah geri baslamayiz da gerek kalmmaz bundan sonra
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2015 Saat 18:53
Goruyorsunuz degilmi yapilan namussuzluklari.. Hastanin cikarina oldumu, hicbir ilaci yazmazlar..
Islerine geldimi; 1 cuval ilac yazarlar.
Yukarı Dön
ebelener Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 23
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ebelener Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2015 Saat 08:55
Izninizle araya giriyorum. 
Kadir bey, kizim 5 yasinda. 2,5 yasindan beri cisini kakasini soyluyor, hatta geceleri cisi geldiginde kendi kalkip yapiyordu. Son 1 aydir geceleri altina yapiyor. Bu degisikligi yorgunluguna (kutuk gibi uyuyor), usumesine (hala kalorifer yakmadik ve ustunu aciyor) ve 3 yasindaki kardesini kiskanmasina (cisini halletti ama kakasini hala altina yapiyor) bagliyordum. 2 haftadir geceleri ben cise kaldiriyorum, sonra bir daha altina yapmiyor. Simdi yazilanlari okuyunca acaba benim yazdigim sebeplerle mi yoksa ilac kullanacak bir durum var mi suphe ettim. Ne dersiniz? 
Tesekkurler

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2015 Saat 17:46
4 yasindan sonra olan, her "Gece isemesinde"  Minirin sprey kullanin..
Tabii; ayda-yilda bir defa, kazaen  kaciranlarda tedavi gerekmez.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Ara 2015 Saat 17:48
Yukarı Dön
ebelener Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 23
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ebelener Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2015 Saat 09:01
Kadir bey, aksam kaldirmazsak haftada 1 gece isemesi oluyor. kaldirirsak kaza olmuyor. nasil degerlendirmek lazim bu durumu? minirin sprey in tedavisi nedir? ne kadar sure kullanmak gerekiyor? ilaci kullandiktan ne kadar sure sonra ilaca gerek kalip kalmadigini ve nasil anlayacagiz? tskler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2015 Saat 17:51
Minirin sprey ile, idrarin su kismi daha fazla 'geri-emilim' ile  geri alindigindan, idrar hacmi daha az oluyor.
Gunduz ilacin etkisi gecince, normal haline donuyor.
Genellikle, 1 kutu kullanip, gozleniyor, kacirma olursa, 1 kutu daha kullaniliyor.
Eski mailleri okuyun.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Ara 2015 Saat 17:52
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.