|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
barbaros430 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haz 2016 Saat 08:58 |
Hocam merhaba,
4,5 yaşındaki oğlum ne zaman grip olsa ya da olacak olsa kulak memesinde iki üç nokta kadar kan oturması gibi bir kızarıklıklar oluyor hocam belkide griple alakası yok ama hep dikkat ettim o dönemlerde oluyor. şimdi de yine hasta ,balgamlı öksürüğümüz var geçen hafta hatta ateşlendi 1 gün sonra düştü .müdahale etmiyorum zaten de bugün sabah kalktığında sağ kulak memesine pirinç tanesi kadar kan oturmuş morumsu. bu neden olabilir hocam endişelendim açıkçası. ***** bir de ben 15 hafta+5 günlük hamileyim ve boğazım ağrıyor çok feci.benim ilacım tantum verde onunla geçiriyordum boğaz ağrımı ama şimdi çekindim kullanmaya.bir sakınca olur mu kullansam. saygılar sevgiler Allah sizi başımızdan eksik etmesin. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Ilk defa duyuyorum.. Resim gonderebilirmisiniz? 2- Tantum Verde kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
kafzielist ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kafzielist
ayni sey benm kiziminda kulak kepcesinde oluyor hafif kirmizi morumsu lekelenmeler. En gec 2gune kayboluyor
|
|
![]() |
|
barbaros430 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
Hocam merhaba,
Resim ekledim geç de olsa. mart ayında bir üye daha yazmış aynı şekilde kulak memesinde kızarıklık diye.internette küçük bir araştırma yaptım hocam alerjik olabilir lenf bezleriyle ilgili olabilir filan diyor. hocam sizce neden olur. bu görüntüde 2 gün sonra kayboldu zaten.daha önce nokta nokta oluyordu bu sefer böylesine büyük oldu. iyi ki varsınız hocam sizden gelecek cevabı dört gözle bekliyorum. saygılarımla |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
hocam sorum arada mı kalmış
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117869 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Su resimleri; DAHA KUCUK VE NET olarak gondermeniz mumkun degilmi???? Gonderdiginiz resimleri sizler gormuyormusunuz?? Bunlardan bir sey anlasilmiyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
Hocam merhaba,
oğlumun balgamlı öksürüğü hala geçmedi.neredeyse haziranın 8 inden beri var ve son iki üç gündür burnu da tıkandı.sf ,bal limon,cold mix bir şekilde rahatlatıyorum ama beni esas telaşa düşüren sırtını dinlediğimde nefes alırken ve verirken kapı gıcırtısı gibi bir ses duyuluyor.açıkçası endişelendim .doktora da götürmüyorum.çünkü ateş, halsizlik vs başka bişey yok .gayet keyifli.gece uykusu rahat.ne yapayım hocam götürüp bir sırtını dinleteyim mi. ************ Yukarıdaki konuyla ilgili de maalesef işyerinde olduğum için resim ekleyemiyorum.evde de bilgisayar yok.telefondan da yapamıyorum.gamze hanımlarla paylaştım ama onların önerdiği site de açılmıyor iş yerinde. yine kulağında nokta nokta küçük kızarıklıklar çıktı .2 gündür var.geçiyor.. azıcık hasta olunca yine çıkıyor hiçbir anlam veremiyorum.mail adresinize atsam olur mu.. Saygılarımla |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|