Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 6.Hastalik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum6.Hastalik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zelalim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 237
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zelalim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 6.Hastalik
    Gönderim Zamanı: 12 Tem 2016 Saat 00:32
hocam merhaba,
15 aylik kizimin sirt ve gogus bolgesinde 2 haftadir belli belirsiz isilik benzeri dokuntuler vardi,sicaklardandir diye dusundum.dun aksam atesi 39.5 e kadar cikti,huzursuzluk gormedigimden atesini dusurmedim,gece uykusundan uyanip uzun sure kivranarak gaz cikardi sonra uyuyakaldi.oglene dogru atesi dustu ama isilige benzettigim dokuntuler buyuyerek bu hale gelmisti,bu kadar yogun olmasa da yuzunde kollarinda ve bacaklarinda da var.ates dustukten sonra boyle belirgin olmalari 6.hastaligi dusundurdu ama ates oncesinde de belli belirsiz dokuntuleri oldugu icin size sormak istedim,6.hastalik midir bu???hafif grip hali de var hocam.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Tem 2016 Saat 08:43
Pek 6. Hastaliga benzetemedim..
1- Kizamik gibi doker.
2- 3 gun atesin arkasindan, ates duser dokuntu baslar.

Hic bir ilac/antibiyotik kullanmayin.
Yukarı Dön
zelalim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 237
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zelalim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Tem 2016 Saat 15:55
hocam birkac gun once evi ilacladik,her sabah kalktigimda ölü bocekler buluyorum,acaba temizligi mi iyi yapamiyorum ilacla yada bocek artiklariyla temas ediyor kizim???annem de karaciger dokuntulerine benziyor verdigin birsey agir geliyordur git hastanede tahlil yaptir diyor,olabilir mi hocam tahlil yaptiralim mi???
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Tem 2016 Saat 19:44
Dokuntulu hastaliklar ile Karaciger'in bir alakasi yoktur..

Ataturk'un hastaliginin Bobrek hastaligi oldugunu bilemeyen ve odasindaki Ure kokusunu bile
degerlendirmekten aciz Turk Prof.larinin, Avusturya'li doktorun dogru teshisinin ustunu ortmek icin
uydurduklari yalanlardan biridir..
Ataturk;  saat, dokuzu 5 gece de olmamistir... Ataturk olur olmez, hersey yalan-dolan ile halledilmeye
calisildi..

Hicbir sey yapmayin, kendiliginden duzelecek..

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.