|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
zuhalselen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhalselen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Tem 2016 Saat 16:58 |
Sayin hocam 21 aylık oğlum dün sabah 39.5 ateşle uyandi ateşi 5.6 saatte bir çıkıyor hatta gece 41 derece kulaktan gördüm hemen surup verdim böyle kontrol altında tutmaya çalışıyoruz bunun dışında sanki boğazından bir balgam var çıkarmak istiyor gibi oksurmekten istiyor hafiften birde sanırım böyle olunca midesi bulaniyor kusmaktan korktugindan aglak bir vaziyette dolaniyor hocam oğlum bundan 3 hafta önce 6.hastalik geçirmişti oda böyle çocuğu harap etti şimdi yine bu ne olduğunu da daha bilmiyorum ama nasıl böyle çabuk mikrop alıyor anlamıyorum bu arada buyuklerimiz özelikle anneanne ve babanne cereyanda biraktigimi söyleyip duruyor bende hava sıcak ne yapayım klima da yok bu sıcak oni daha çok etkiler cereyan birsey yapmaz desem de dinleyemiuorum hocam rüzgar çocuğu hasta edermi 2 gun once çok ruzgarliydi hava disaridaydik bu yapar imi ? Birde d vitamini yazında verilir mu hergün güneş alıyor sonuçta ayrıca balık yağı versemmi faydası olurmu hocam çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
zuhalselen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhalselen
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam oğlum 21 ay 13 kilo surup kaç ml vermem gerekiyor fitil yapıyorum ama fayda etmiyor sanki dolven ve calpol aynı mıdır milimleri
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117481 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dolven ve Calpol farkli ilaclardir.. - Calpol (120mg): Gunde:3x1 olcek(5ml) - Dolven: Gunde:2x1 olcek(5ml) verebilirsiniz. Bunlar, EN fazla verebileceginiz miktarlardir. Ruzgar, Ceryan, usutmenin hastalik yapacagini dunyada bir tek Turkler iddia ederler.. Bu insanlar hala mikroplarin nasil hastalik yaptiklarini bilmezler. Hic bir sey uyduramazlarsa; "Nazar" derler... Guzel cocuklarin cirkinlere nazaran daha sik hasta olmalari, onlarin daha cok sevilip, opulmelerine baglidir. Turkiye'ye yeni ne girdi ise, hep ya kanser yapar derler, yada hastalik yapar derler. - Naylon esyalara - Teflona. - Televizyona - Klimaya - Hatta Dizel arabalara, hicbir tamirci tavsiye etmiyor diye; burun kivirirlardi, zira tamir edecek bilgiye sahip, tamirci yoktu. Bu kerizlerin tek anladiklari araba; Renault 12 idi... Esasinda bu liste cok uzundur.. Benim cocuklugumda, uzun sureler Ciftciler "Suni gubre" bile kullanmadilar.. Hele; firinda kullanilan, yanmayan seffaf torbalar aleyhinde ne laflar soylendi.. Turk milleti okumaz.. Okumadigi icin, ki...dan uydurur. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhalselen
Çok teşekkürler antibiyotik gerek yok sanirim çünkü ağzinin ici temiz hocam d vitamini ve balık yağı hakkında ne düşünüyorsunuz daha az hasta olmasi için ne yapılabilir sanırım düğün vardı çocuğumu orda çok optu ler ondan oldu sağolun varolun hocam saygilar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117481 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Balik yagi: Bu asirda; A ve D vitaminleri sentetik olarak mevcut olduklarindan, gereksizdir.. eriskinlerde; Omega3 icin, olabilir. D vitamini: Senede 1 defa 1 ampul D vit3 icmeniz , asgari D vitamini ihtiyacinizi karsilar. Bunlarin, "hastalik onleyici" etkileri cok guvenilir degildir. Eksikliginde hastaliklara direnc azaliyorda, fazladan verildiginde, pek bir ise yaramiyor. Aradaki cok "ince" farki umarim, anlatabilmisimdir. Ilac firmalarinin gazina gelmeyin. Eksikligi durumu baska sey, herkez alsin demek baska sey... Ayni sekilde; Zymafluor, Dvitamini gibi ilaclarin aleyhinde konusan palavraci Profesorlere de inanmayin... Onlarda; bu ilaclarin, zehirlenme dozlarinda alindigi zaman olan etkileri ile sizleri korkuturlar.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhalselen
Hocam oğlumun ateşi 5 gün düştü sadece ateş düşürücü verdik ancak bu sabah oksuruk başladı hiriltili nefes alıyor uykusunu hiç uyuyamiyor sürekli agliyor ve cok halsiz gogse iner diyorlar zatürre olur diyorlar korkuyorum sizce dr gotur meme gerek varmi yemesi de azaldı bayagi sürekli tikaniyor nefes alınca sizce napamm gerek sağolun hocam çok tesekkurler simdiden
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tipik bir GRIP seyri... Once atesli bir devre, arkasindan; oksuruk ve nezle hali.. Yanliz; yazin bu arazlar kis mevsimine gore daha hafif seyr ederler. Oyle diyen aptallar, gittikleri sahtekar doktorlarin verdigi ilaclarla; oksurugu kesilen, baskilanan hastalardir. Benim hic bir hastamda, boyle; "zaturre" olmamistir. Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve CoildMix kullanin. Eski yazilari okuyun.. Bu seneye kadar her oksurene; Astim diyen sahtekarlar, artik her oksurene, "Zaturre" diyorlar. Zaturre ile ilgili makale ve eski cevaplari okuyun..Yoksa bu kis cok kaziklar yersiniz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Tem 2016 Saat 18:15 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhalselen
Hocam size çok güveniyoruz gerçekten dr ların halini siz dedikten sonra gördüm sizde sağlıcakla kalın
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|