|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
nilaysarisaman ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2016 Saat 11:18 |
hocam merhaba,
6 yaşındaki kızım 2 gün(cumartesi-pazar)havuza girdi ve kulağı ağrımaya başladı,pazar günü illiadin başladım pazartesi de kullandım fakat dün akşam ağrıdan uyuyamadı dolven verdim. denize giriyor şuanda, tehlike yaratır mı? klor yüzünden mi ağrıyor?grip yaşamadı diyebilirim çünkü, dr.a gitmem gerekir mi? teşekkürler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Deniz; bilakis, IYI gelir.. Agri olursa, tekar Iliadin kullanin..
|
|
![]() |
|
nilaysarisaman ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Hocam galiba grip ben anlamadım şimdi de boğazım ağrıor diyor çünkü, ya da kulak ağrısı boğazına vurdu, tantum başlayacağım bir de.. çok sağolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yorgun hissediyorsa, denize girmesin..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Merhaba,
gece ateşi de çıktı, dayanamayıp dr.a götürdüm,(kulak problemlerinde hiç götürmüyordum) çok az kızarıklık var dedi, 1 yıldır antibiyotik almamış hafif birşey yazacağım dedi, alfoxil 250 mg günde 3defa 5 gün dedi,, kulağına ve çevresine hiç dokundurtmuyor, sanırım başlayacağım, bir zararı olur mu ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece Iliadin yeterlidir...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Merhaba, 4gün alfoxil kullanıp cmt bıraktım, buarada hiç havuza girmedi bir daha, bir hafta geçti yine elletmiyor ve kepçenin içi kızarık hemen illiadin başladım, niye tekrarladı anlayamıyorum.. teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
hocam sorum arada kaldı sanırım,
bu süreçte birer gün arayla 3 defa illiadin de kullandım, tekrarlamasını anlmıyorum, ve oradaki yani kepçedeki kızarıklık normal mi, direkt gözle görülüyor.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|