|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mkrci ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kas 2016 Saat 11:58 |
Bebegim 8 aylık gece aglamalarimiz vardi doktora gittik kulaginda biraz iltihap var dedi antibiyotik ceftinex verdi birde parol verdi agri kesici bebegim ertesi gun oksurmeye hapsurmaya ve hiriltisi basladi tekrar doktora gittik soguk alginligi baslangici dedi ama birkac gun sonra gogsune inerse hırılti kulagindandir dedi peditus verdi antibiyotikle petitusu kullanmaya basladim ama oksurugu artti ne yapmam gerekiyor bilemedim ilk defa hasta oldu evde nadil duzeltebilirim bilemedkm
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazilarimi okumus olsa idiniz bu tuzaga dusmezdiniz..
10 seneden beri anlatiyorum: Aferin, Asist, Peditus ve benzeri ilaclar, sahtekar doktorlarin ilaclaridir. Kullanirsaniz, aynen tarif ettiginiz tablo olusur, doktorlardan cikamazsiniz.. Namussuz bal gibi biliyor, bu ilac yuzunden 1 hafta icinde goguse inecegini.. Hele birde bu yasta, tam olcek verdi iseniz, duzelmesi biraz zaman alacaktir. SADECE: Serum fiz, sicak su buhari kullanin.. Bas ucuna 2 damla ColdMix damlatin. Her gun banyo yaptirin.. Forum kismindaki soru-cevaplari iyi okuyun.. Bilhassa "Sahtekarligin 3 Safhasi" ile ilgili bilgileri ezberleyin. |
|
![]() |
|
Mkrci ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkur edrim aslinda bi cevabinizi okudum o yuzden yazdim 2 defa yarim olcek verdim sadece peki antibiyotigi kullanmaya devam etmelimiyim kulaginin iltihabi nasil gecer
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orta kulak iltihaplari "Mekanik" olaylardir.. Oztaki borusunun odem sonucu kapanmasi ile olusur.Antibiyotik gerekmez.
Bakin bunlar yuzlerce kere anlatildi, once su yazilari bir okuyun.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|