|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Semusti ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şub 2017 Saat 15:18 |
Mrb hocam 8 yasındakı kızım bugün 12 de okuldan aradılar nefes alamıyorum dıye ağlıyordu .okulda oksijen vermısler.grıp falan degıldı.ben sabah 8de propolis damlatmıştım suyuna 3 damla ama ıcmedi hepsını. Bırde bıtlıs yayla çiçek balı dıye bı bal vardı çocuklar ıcın propolısı aldığım aynı sıtede.onlarmı alerjı yaptı dıye düşündüm.dr da göğsünün tıkalı olduğunu allerjik bi çocuk olduğunu bunları birdaha kullanmamı .reklam amaçlı çok pahalıya sattıklarını soyledı floxitide ve nassa çiğneme tableti verdi . Hocam siz ne dıyorsunuz.kullanmaya başladım ılacları birde pazartesi o kullandıklarımı getırmmeı ıstedi alerji testi yaptırmamızı söyledi .simdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O kadar anlatiyorum..... Bal ile, Propolis sacmaliklari ile ugrasmayin diye!!! SAKIN: Flixotide veya Notta yi kullanmayin.. En buyuk sahtekarliklar, bu iki ilac uzerinden yapilmaktadir.. Bal ve Propolis sacmaliklarina son vermeniz yeterlidir.. Sakin o sahtekarin yalanlarina kanip; "Allerji testi" filan yaptrirmayin..
|
|
![]() |
|
Semusti ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ama benım kızımda 3 yaşındayken de olmustu bu nefes tıkanması.nefesi niye tıkandı şuan ıyı ama dr göğsü tıkalı dedi..grip falan da değil şuan .ne yapmam gerekıyor .yıne göğüs tıkanması olur dıye korkuyorum ..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" gogus tikali" diye bir tibbi terim yok.. Sikintili solunum olabilir... Bununda cesitli sebepleri vardir.. Nefes alinamadiginda, dudaklarda ve agiz cevresinde morarmalar olur.. Oldumu oyle bir durum??
|
|
![]() |
|
Hayır Morarma falan olmadı hocam ama solunumu sıkıntılıymış yanı sırtını dinlendiğinde söyledi.kızımda nefes alamadığını soylenıstı okuldayken bunun sebebi propolıs olabılır mı şuan durumu ıyı gözüküyor . Floxıtıde 1 fıs vermıstım öğlen siz verme deyınce vermedım onu da notta ilacıda. Bu solunumda sıkıntının nedenı ne olabılır hocam başka bıryere götürmem gerektir mı ?yada tekrarlar dıye tedırgınım çok tesekkurler sımdıden
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Solunum sikintisi; "GOZLE" gorulur... Dinlenilmez!!! Amma da uyduruyoirlar yani! Solunum sikintisi filan yok, resmen bir yerinden uyduruyor.. Olsa; siz gorurdunuz..
|
|
![]() |
|
Merhaba hocam .bşkgşlendşrmeniz için çok tesekkurler..şimdide kızımın sol topuğu agrıyor ve şişmiş 3 gündür agrıyordu bugün daha arttı uzerıne basamıyor .yanı uzerıne basınca agrıyor.baktıgımda diğer topuğuna göre daha şişti.ama dışardan gözüken Nasır vs bısey yok sadece sıslık var ayak ucuna basarak yürüyor .aynı topugunda 1 sene önce Nasır çıkmıştı.onu sizin yıntemlerınzle temızlemıstım.hergun törpüleyerek .kızım 3 sendedir de baleye gıdyıor.bu topuk agrısı günlük yaşamınızda olumsuz etkılemeye basladı .bunun ıcın ne yapmama gerekır.senebı ne olabılır
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
hadisenin nered oldugu onemli.. Topuk mu agriyor? Yoksa, Asil Tendonu mu agriyor? Bale yapanlarda, Asil Tendonu zedelenmesi sik olur. Dolven ve benzeri agri kesici kullanin, istirahat SART.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|