|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akasya2213 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haz 2017 Saat 12:30 |
Hocam tüm geçmiş soruları okudum fakat bizim durumumuz biraz farklı ev içi düşmelerin zararsız olduğunu soylemissiniz.fakat biz dışarda sert bir zemine betona dustuk.5 yaşında oğlum hamakta sallanırken alnının üstüne ve betona düştü.çok ağladı.kanama şişme yok.çok az morluk var.buz koydum.çok endiseliyim.aksi gibi evimizde değil küçük bir sehirdeyiz.ne yapmalıyım neye dikkat etmeliyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dustukten sonra; agladigina gore ciddi bir seyi yok!! Hicbir sey yapmaniz gerekmiyor.
|
|
![]() |
|
akasya2213 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Hocam affınıza sığınarak birsey daha sorabilir miyim.burnunun ucu kızarmış demikki burnunun ucunu da vurdu.şekli bozulurmu burnunun.sizden baska soracak kimsem yok kusura bakmayin lütfen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Burnun da; egrilik YOKSA, yok demektir. Zaten; burun da, sekil bozuklugu yapacak kadar siddetli dusmelerde, asiri bir 'Burun Kanamasi' olur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Nasıl içim rahatladı anlatamam.var olun.ellerinizden öperim
|
|
![]() |
|
barbaros350 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Hocam merhaba
Benimde 5 bucuk yasindaki oglum sehpadan dustu 5 gun once .cok kanadi ve sisti forumdaki daha onceki cevaplari okuyup yazma geregi bile duymamistim ama simdi endiselendim.kirilma olmasa bile sekil bozuklugu olabilir mi yani.suan burnu sis hala ama belirgin bir sekil bozuklugu yok.ama acimiyor diyor.sislikten sekil bozuklugunu anlamiyor olabilirmiyim.kanama dustugunde asiri oldu.2-3 dk sonra durdu birdaha da kanamadi. Saygilar ellerinizden oper hayirli bayramlar dilerim..
Düzenleyen barbaros350 - 27 Haz 2017 Saat 12:35 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gormeden bir sey diyemem.. Resim gonderin.
Onden ve yandan olsun.
|
|
![]() |
|
barbaros350 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros350
Hocam sehirdisinda oldugum icin gonderemedim zaten oglumun burnundaki sislikler inince eski haline dondu burnu.ilk gun forumu okumam bile beni doktora gidip rontgen cektirmekten korudu iyiki varsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|