|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 393 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haz 2017 Saat 01:48 |
Hocam merhabalar
38 aylik bir oğlum var. Son birkaç haftadir tuvaletinin geldiğini tuvalete gitmek istediğini söylüyordu tavsiyelerinizi yine dinleyerek 4. gün sonuca ulastik. Teşekkürler. Hic zorlanmadan evde temizlik problemi yaşamadan zamanki gelince halloldu kendiliğinden. Yalniz su anki sorunumuz isirma. Yapmak istemediği herhangi bir şey oldugin da hemen isirmaya calisiyor ciddi anlamda iz birakiyor darp raporu alsam yeri var :) buna nazil engel olmaliyim eline vuruyorum artik sabrim tukeniyor isirdim ama kis kis güldüğü zamanlar oluyor. Umursamiyor acikcasi sesimi yukseltince dudaklar buzuluyor 10 dk sonra yalvarir BİR sesle anne bana kizma diyor duygu sömürüsü de hazir. Kendim öğretmenim söküğümü dikemedim. Despot değilim ama kurallarimiz var. Onun dişinda ağlayarak bir şeyler yaptirmaz başka sorunumuz yok ama artik bu durum canimi sıkıyor yol gösterirsrniz çok sevinirim.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz de onu isirin... ZIRA, onu ya siz terbiye edeceksiniz, yada el-alem terbiye edecek!!! Siz tepki vermezseniz, bunu kendisine verilmis bir HAK olarak gorur ve herkesi isirir... Sizin isirmanizi tercih ederim.. Cani yanmis bir cocuktan daha insafli isirirsiniz.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Haz 2017 Saat 03:09 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|