|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kas 2017 Saat 20:31 |
İyi günler hocam
7 aylık oğlum geçen haftadan beri grip, hiç bir ilaç kullanmıyor sonuna geldik. Bugün öğleden sonra ateşlendi ateşi 38. Grip oluyor desem zaten gripti. Eski maillerden biliyorum ki amipte çok kaka olmaz oğlum sabah normal dolu dolu kaka yapmıştı. Ateş öğleden sonra çıktı. Şimdi 1 saat önce az miktar mukuslu kanlı kaka yaptı sizin amip tarifi gibi. Yarım saat sonra da sulu kaka yaptı. Bir kere sizin söylediğiniz şekilde kaka yaptı ise amip midir ? Sadece anne sütü alıyor amip olmaz diyorsunuz biliyorum ama Oğlum geçenlerde çamaşır makinesi açıkken suyu emmiş oynamış bir kere de banyoda terlik le oynarken yakaladım. Ateş artı bu kaka şeklini nasıl değerlendirmeliyim. Teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Az kakanın fotoğrafı. ![]() Düzenleyen antipc - 17 Kas 2017 Saat 21:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 kere o sekilde kaka yapmanin hicbir anlami olamaz.... Ilac vermeyin.
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim hocam. Oğlum günde bir kere sabah kaka yapar. Bugün ateşle birlikte sulu kaka da yaptı 5-6 Kere. Ateşle birlikte kaka değilşikliği ne olabilir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
A mikrobu veya B mikrobu!!!! Ne degisecek!! Ilac vermeyin. Nokta!!!!
|
|
![]() |
|
Haklısınız hocam ben acaba ne geçiriyor diye merak ettim. 38.5 u geçen ateşi ve 10 u geçen kakası olmaya başladı. Bugün 4. Gün. Birkaç kere calpol verdim. Sadece anne sütü alıyor. Normal değil mi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|