|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
berlev ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2018 Saat 13:34 |
Değerli hocam,
Yine bir şekilde hastahanelere düştük ve düştüğümüz gibi de size sarıldık, kusura bakmayın. Bir türlü tanı tam konulamadığı için rahatsız ediyorum sizi. Tam iki yaşında olan yeğenim (85.5 cm / 11.50 kg) yaklaşık 5 gündür 38.5 - 40 arası ateşli idi. Boynunu oynatmak istemiyor ve "Acıyor" diye boynunu gösteriyordu. Annesi 3. gün hashaneye götürdü, "Menenjit değil Orta kulak itihabı" denilip gönderildi. antibiyotik iğne verilmiş. Bir gün daha bekleyin, geçmezse iğneleri vurdurun denmiş. Geçmemiş tabi kardeşim de bu sabah ikinci doz iğnesini yaptırdı. Orta kulak iltihabı 80% iyileşmiş fakat boyun ağrısı hala devam ediyormuş. Bir de dün akşam bezinde kum görünce bugün tahlile gitmişler. Size onları aşağıda atıyorum hocam. Bize bir yol gösterebilir misiniz? Yeğenim hala aşırı bitkin ve kum döktüğünü söylemişler. Fakat boyun ağrısı da hala devam ediyor ve çocuk sürekli ağlayıp boynunu göstermeye devam ediyor. Nasıl bir yol izleyelim, tahlillerimiz aşağıda hocam; Tüm içtenliğimle dilerim ki Allah sizden razı olsun, ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117696 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Idrarda hicbir sey yok... Kristaluri oldugunda, oyle; "az amorf urat" OLMAZ... Bu kristallerin, "Silendir" sekilleri olur.. Artik Turkiye'de, basit bir idrar tahlilini bile degerlendirebilecek doktor kalmadi.. Bu AHMAKLAR, bu konuda, bir kitap acip okumaktan acizdirler .. Kulak iltihabini da cok anlattim, nerede ise her GUN anlatiyorum.. Okuyun!!!! |
|
![]() |
|
berlev ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sayın Hocam tekrar rahatsız ediyorum. Kanında enfeksiyon çıktı. Birde kansizlik derecesi için yüksek dediler. Zaten dört gündür su bile içmiyordu. Çok halsiz ve bitkindi. Bezinde tortuları gördüğünüzde bir terslik olduğunu anladik. Sabah yapılan idrarda vardı testte çıktı ama sonra hastane değiştirmek durumunda kaldık. Serum bağladılar ve sonra idrar testi tertemiz cikti. Çok kafamız bulandi. Kandaki değerler korkuttu. Sizin değerli yorumunuzla aydınlanmak istiyoruz.
Saygılarımızla
|
|
![]() |
|
Sayın Hocam yukarıdaki kan değerleri sonucuna göre iki yaşındaki oğluma Ferifer 40×3 kutu verdi. Kan değerleri düşük evet ama bu kadar çok yükleme ağır gelmez mi? Size danışmadan kullanmak istemiyorum. Lütfen beni aydınlatabilirmisiniz? Çok endişeliyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117696 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kanda "enfeksiyon" var da, VIRAL enfeksiyon var... SAKIN antibiyotik kullanmayin. En azindan, bu doktor; "Kaninda mikrop var" dememis.. Tebrike sayan bir durum... Anemisi var ama, sinirda.. Etli gida oranlarini arttirarak duzeltebilirsiniz.. Arttiramiyorsaniz, "Ferro-Sanol" surup, gunde: 2x1 olcek(5ml) verin.. 2 ay kullanmasi gerekir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Oca 2018 Saat 20:28 |
|
![]() |
|
Hocam verdi hemde iki tane. Ilk doktor sulcid versi dört adet. Iki kere vurdurduk ama içim de şüphe uyandı. Sizin bir cevabınızda gördüm viral olunca kullanmayın diye. Sonra başka bir doktora götürdük öneri üzerine. Bu son doktor da serumla başladı ve üç adet daha ekledi(forsef 1g). O bitince 7 gun surup vereceksiniz dedi (ceftinex). Serserumdan sonra bir adet vurdurduk. O zaman kesiyorum. Idrarinda kristaller başladı çok az belkide bundan. Allahim aklımı koru. Nasıl doktor bunlar hocam. Ne yapacağız hocam biz bu insanlarla...yazik değil mi bu çocuklara. Hangi doktora gitsek hayal kırıklığı. Çok üzgünüm çok su anda...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Diyorum size!!! Bu Sagllik Reformlari ile birlikte, Turkiye'de doktorluk bambaska bir kisveye burundu.. Butun Ozel saglik kuruluslarini Yabanci Finans sirketleri satin aldilar ve sadece sahtekarlik yapan doktorlari calistiriyorlar.. Bundan sonra, YOK OYLE BIR MUAYENE UCRETI ILE EVE DONMEK!!!! Sizleri emin olun, iliginize kadar somurecekler..Kim kafasini calistirir da benim anlattiklari iyi ogrenirse, bu tuzaklardan kurtulabilir. Bu sahtekarlari, Sahtekar Universiteler yetistiriyorlar.. Balik bastan bozuk. Birde Devlet bunlara zaten isin basinda, sahtekarlik icin ONAY vermis, kim mani olacak?? Boyle millete, boyle doktorlar cok bile!!! |
|
![]() |
|
Saygıdeğer hocam
Tekrar rahatsız ediyorum. Antibiyotiği kesmem de bir problem olmaz değil mi? Çünkü yukarıda anlattığım tablonun devamı olarak antibiyotiğe başlandığı an 2 gün kesilen ateş tekrar 38.8 olarak nüksetti. Bir cevabınızda danisaniniza kesmesini soylemissiniz. Bu cevap bizim için de geçerli mi? Keselim mi ilacı? Ateş için ne yapalım? Ekstra bir tetkik gerekir mi? Saygılar hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|