|
Göz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dilekdenizelif ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilekdenizelif
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Tem 2018 Saat 22:38 |
Hocam kızım baloncuk yapan hazır satılan deterjanlı su diyeyim içinde ne var tam bilmiyorum onların. Ondan üfleyip baloncuk yaparken 1 aylık bebeğimin yüzüne gekdi patlayınca gözüne geldi. Şuan gözünün içi ve kapakları kıpkırmızı, sulanıyor, kapaklarında hafif şişlik var. Hocam bişey olur mu? Ne yapayım önerinizi bekliyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Elini gozune goturebiliyorsa, mikrop kaptirabilir, Tobrased goz damlasi, Gunde:4x1 5 gun damlatin.. Elini gozune goturemiyorsa, bir sey olmaz. Sadece Serum fiz ile gunde; 3 sefer 5-6 damla damlatarak yikayin.
|
|
![]() |
|
dilekdenizelif ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilekdenizelif
Hocam şimdi emmek için uyandı gözünde çapak olmuş. Ozaman sabah göz damlasını alıp kullanayım. Çok teşekkür ederim. Serum fiz yerine izatonik serum olur mu? Peki gözünde bi hasar kalma oranı var mı? Görme kaybı gibi. Vb?
Düzenleyen dilekdenizelif - 28 Tem 2018 Saat 04:51 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tobrased kullanin.. Serum fiz; Izotonigin diger adidir.. Ikisi ayni sey. Hasar?? Hic rastlamadim.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Tem 2018 Saat 18:25 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dilekdenizelif
Hocam tekrar merhaba, size bahsetmiştim bebeğimin gözüne baloncuk gelmişti. Dediğiniz gibi 5 gün damala kullandım iyileşmişti. Şu birkaç gündür aynı gözünde devamlı sulanmaoluyor hatta ağlayınca daha fazla. Diğer gözde hiç yaş yok. Ve yine arada çapaklanma ve içte kızarıklık oluyor. Ne yapmamı önerirsiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O tarafdaki; "goz Yasi kanali" tikali demektir. 5 gun; Iliadin damla, gunde:2x2'ser damla BURUNA damlatin ve burun kokune, goze en yakin yerine, iki parmaginiz ile cimdikler gibi 8-10 kere sikip-birakarak masaj yapin. 3 gun takip edin, gene olur veya gecmezse, tekrar yapin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|